ahojte, chcem sa spýtať daval niekto svojim detom kvapky kaloba? učinkovali ok? Dakujem
my sme tiez davali, ale malej choroba aj tak prepukla, skoncili sme s atb, no nemyslim, ze preto mozem povedat, ze neucinkovali...
A viete niekto aj povedať či kvapky Kaloba môžu aj tehotné???
My sme brali kalobu začiatkom decembra na doliečenie po chorobe, inač sme boli celý minulý rok chorľaví. November sme strávili v kúpeľoch, potom sme brali Kalobu a celú zimu sme boli zdraví. Až teraz dcéra kašľala, ale tiež sme to zvládli bez atb, len sirupy od kašľu a na doliečenie nám znovu dr. odporučila K. Tak ju práve berieme.
tak je ta kaloba na doliecenie alebo uz aj na kasel?
@zvonkohra aj my sme ju davali v oktobri mala dcerka teplotu a sopliky. V prib. letaku je pisane ze hned pri prvych priznakoch choroby tak ja som ju nasadila hned a pomohla dcerka sa z toho rychlo dostala a dokonca nam soplik ani na kasel nepresiel, douzivali sme cele balenie aby sa aj imunita posilnila
u nas Kaloba moc neucinkovala...... davala som ju asi mesiac, mala aj tak skoncila s antibiotikami
mi sme to brali uz 3 krat po tyzdny preslo na nadchu a zacervenane hrdlo
my sme to brali obe s dcérkou popri ATB, ale skôr sme sa z toho vyhrabali ako zvyčajne.
na moju dcerku účinkuje Kaloba super, brali sme ju celú zimu a naposledy bola chorá 5. februára 2013 😉
A kaloba je len na nadchu a kasel?alebo aj na imunitu?
Kaloba je na nadchu dobra maly ma zvecseNu mandlu a v kuse z toho aj kasle
mne z kaloby kaslala brutal, ze som musela nasadit aj fenistil, lebo by ani nespala. Na chorobu skor echinacea super zabera.
ahojte viem, že kaloba je od jedného roka, ale synček má 8 mesiacov a nič mu na tu nádchu soplenie a kašeľ nepomáha. Stále máme len stoptusin a keď kašeľ zvlhne tak mucosolvan. A to sme mali aj dvoje ATB a stale sa mu to vracia, tie ATB tiež pomohli len na chvilku na týždeň.. Ja neviem čo by som mu mohla dať myslím, že ma velmi slabú imunitu lebo je vkuse takto chorý,a to bol aj kojený do 7. mesiaca . Ak mi viete nikto poradiť ďakujem.
Znasali vase deticky dobre tie kvapky?nevracali po nich?
My kalobu berieme pri nadvhach cca od roka. Ked zacina byt problem,mudr mi poradil dat jednorazovo 20 kv. Nic sa jej nestalo a potom berieme normalne. Ma 4 roky a pri prvych priznakoch sme hned fit.za par dni. Mam ju doma ako prvu pomoc.treba ale zacat hned ako zacne tiect soplik
možem potvrdit ,co hovori smejo111,je potrebne užívať hneď pri prvých príznakoch choroby 🙂
Synovi /6r./ pomáha. Treba ale naozaj podchytiť skôr,ako sa choroba rozbehne. Myslím, že skúsim aj 11 mes. dcérke.
Tak za mna mozem Kalobu odporucat. Syn mal sopel, zacinajuci kasel. Davala som hedelix sirup, calcium a nepomohlo. Kupila som kalobu a po dvoch dnoch to bolo omnoho lepsie na 3-4 den kasel uplne ustupil a po sopli ani stopa. Vyhli sme sa antibiotikam. Takze ak to opat bude synovi zacinat zase kupim.
Ahoj. Ja som dávala. Najskôr sirup Mucosolvan junior, no nejako kašeľ neprechádzal, tak doktorka poradila Kalobu. Mala kašeľ taký dráždivý a keď sme išli na kontrolu, dokina povedala, že ešte mám dať aj kvapky Fenistil na upokojenie a na ďalší deň bolo po kašli.