Kalibrácia uretry - rozširovanie močovej rúry v Levoči

mili9
26. feb 2015

Dobrý deň,dnes moju dcérku 10r. odporučili na kalibráciu uretry pre neustále sa opakujúce zápaly,prítomnosť E-coli ,H ++ a Leu zaplávy. Operovať ju majú v Levoči.Má niekto skúsenosti s týmto zákrokom a urológiou v Levoči? prístup lekárov a pod. Ďakujem.

17alexis
28. feb 2015

@mili9 ahoj, ja som pocas strednej na urole v Levoci praxovala a aj som tam bola ako pacientka hospitalizovana 11 dni. S tymto zakrokom skusenost nemam, no lekari tam boli skveli a sestry tiez. Drzim palce.

janullikle
10. júl 2017

@mili9 zdravim podstupili ste tento zakrok? Aj nam to doporucuju

mili9
autor
10. júl 2017

@janullikle Dobrý deň,nie nepodstúpili,do poslednej chvíle som hľadala iné riešenie. Našťastie pomohli lieky. Niekoľko mesačná antibiotická liečba.

red_cat
10. júl 2017

@mili9 mala som rovnaky problem a taktiez mi chceli robit tento zakrok v Ba na Kramaroch. Ale ,,usla,, som od toho asi dva dni pred operaciou.. a bola to dobra volba.
Imunologicka mi nasadila Urowaxom - 3 mesacnu kuru ktora mi na par rokov pomohla.. cca 3 roky som mala pokoj od zapalov ktore boli predtym caste a opakovali sa cca 1-2x mesacne. Ked sa zapaly vratili, opat mi nasadila urowaxom a opat zabral na dlhu dobu. Pripada mi to lepsie a menej drasticke riesenie ako ta operacia.
Kamaratke rozsirovali mocovu ruru a nedopadlo ti dobre... zhorsilo jej to problemy s mocenim, bolesti, palenie a pretrvavalo to este niekolko mesiacov po zakroku. No ako sa ma teraz po rokoch a ci to ustupilo to uz neviem.

janullikle
10. júl 2017

@mili9 kolko ma dietatko rokov? Odvtedy sa to nevratilo? Co vam dali? Urovaxom? Riesili ste to s dr. Kolesarovou?