Kalciový sirup na kašeľ

dievcatko2013
27. nov 2016

Mám 3 ročnú dcérku.Už asi dva mesiace kašle.Doktorka povedala,že to môže byť z tohto jesenného vlhkého počasia.Dala nám inhalácie ventolin a becotide.Že to máme užívať cez zimu.Čítala som,že na takýto kašel je dobrý kalciový sirup.Chcela by som sa spýtať,či máte niekto s týmto skúsenosť?Ďakujem za každú odpoveď.

evitka83
27. nov 2016

U nas kalciovy sirup podporival vykasliavanie. Skus sinupret, je to bylinkove s pokial kasle v noci tak fenstil kvapky.

mummy01
27. nov 2016

Calciovy sirup by sa mal uzivat pri kazdom kasli...pomaha,mam to odskusane na mojom vecne kaslajucom synovi.

evittam
27. nov 2016

@dievcatko2013 Skús aj prírodnejšie veci - tymiánový čaj, cibuľový čaj-sirup - u nás to pomáha. Veľa vitamínu C. A ak ju v noci priamo nedusí tak by som Fenistil určite nedávala - je to pekné svinstvo.😉

dievcatko2013
autor
27. nov 2016

Ďakujem za odpovede.V noci spí bez kašlania.Kašlať začne rano okolo 5-6 a potom cez deň pokašliava.Nemá záchvaty kašla ,len to že pokašliava už dlho 2 mesiace.

evittam
27. nov 2016

@dievcatko2013 Tak vrelo odporúčam ten tymiánový alebo cibuľový čaj. 😉

dievcatko2013
autor
27. nov 2016

Ten cibuľový sa dá kúpiť alebo je to ten čo sa robí doma?

evittam
27. nov 2016

Doma. Na čo by si to kupovala a ani som teda ešte nevidela, že by sa to dalo kúpiť....Aj tymiánový si robím doma - dáš do cca 2,5dcl polievkovú lyžicu tymiánu, necháš zvariť a odstavíš, zcedíš po 15 minútach.

shia
27. nov 2016

ja davam detsky kalciovy sirup - robo kid sa vola, je bananoy a dcerke aj chuti, aj pomoze

dievcatko2013
autor
27. nov 2016

Ďakujem za všetky odpovede

nuska
27. nov 2016

V DM drogérií majú detský sirup na dráždivý kašeľ. Obsahuje aj zinok a len bylinky, čo je dobre na imunitu. Zdá sa mi byť celkom zaujímavý zložením. Skús dať matrac šikmo a pred spaním jej noštek prestriekať morskou vodou, alebo nám super pomáha aloe vera sprej prvej pomoci. Ak by si chcela viem ti aj poslať. No a zvlhčovať vzduch. Skús v noci odpozorovať, či dýcha ústami alebo nosom.

tipitopi
27. nov 2016

No my to isté a už som z toho hotová. Nechala som ju prekontrolovať dr, ale tá vravela, že všetko ok. Ešte chcem skúsiť tekutý rybí olej. Teraz som dávala prospan, dr nám dala aspecton, do toho kalcium a včera sme prešli na bromhexin. Keď to takto pôjde ďalej, tak do škôlky sa vráti v máji...