Kalciový sirup forte s banánovou príchuťou

katka2505
4. sep 2014

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť..Dcérka bola zahlienená, brala sirup Ambrobene na odhlienenie a vykašlievanie..krásne jej zabral, hlieny vykašlievala jedna radosť..zostala však trochu zachrípnutá a trošku raz za čas sucho zakašle, takže mi bol automaticky ešte poradený na doliečenie kalciový sirup..šla som do lekárne, pýtala som si a lekárnička mi ponúkla kalciový forte s banánovou príchuťou..je to to isté ako klasický kalciový sirup a má aj rovnaké účinky? zaberá rovnako? alebo si mám zajtra radšej kúpiť klasický kalciový?

mata128
4. sep 2014

@katka2505 podla mna ma rovnake ucinky,teda aspon nam super zabral a to my vkuse laryngitida,bronchitida....mne maly ten klasicky calcium vyvratil,tento bananovy v pohode spapal....

katy2
4. sep 2014

mne dr aj v lekarni vraveli, ze tie s prichutou nemaju taky ucinok - moje deti nastastie nemaju s klasickym problem

ask
4. sep 2014

@mata128 Tiez mam rovnaku skusenost, ten klasicky syn vyvracal, tento ochuteny bez problemov zjedol. Pozerala a porovnala som zlozenie a je ucinna latka ma rovnaky obsah, my sme mali tusim vanilkovu prichut-este aj mne chutil😀

mammaroma
4. sep 2014

My sme takisto mali vanilkový, má presne to isté množstvo Ca ako klasický sirup.

katka2505
autor
4. sep 2014

@mata128
@ask
@mammaroma
takže ho v pohode môžem dávať..a to sa dáva jedna lyžica raz za deň??

ask
4. sep 2014

@katka2505 Ked sme boli v akutnom stave v nemocnici s laryngitidou tak dostaval 3xdenne 5ml, ale na doliecovanie bude zrejme stacit asi aj menej.

mammaroma
4. sep 2014

@katka2505
Pozri si v príbalovom letáčiku, bude to tam rozpísané podľa veku. Ako písala aj @ask, v doliečovaní stačí základná dávka.

vefi89
5. sep 2014

@mammaroma zdá sa mi, že tam pil nie je 😅

janage
26. dec 2021

Unigel procto