Ahojte používal niekto kalciovi mast ? Dcerak bola chorá mala častejšie stolice a chcem sa opýtať ci používať klasickú kalciovu mast alebo je nejaká detska náhrada lebo nič som nenašla také? Ďakujem
My sme pouzivali sudokrem. Hadam vzdy.
Skus weleda nechtikovy krem na zadocek (ak nema alergiu,samozrejme),je vyborny,mojej velmi pomohol..a umyvat zadocek len vodou,nesuchat,aj utriet len volne,prilozenim uteraka/bavlnenej plienky..a samozrejme,ak sa da,nechat vetrat...nech to cim skor prejde 🍀
@tatiana234 My tiež vždy používame Sudokrém, Bepanthen, a minule mi dala moja teta, ktorá pracuje na novorodeneckom aj Pastu s rybím olejom VULM, že oni to v nemocke používajú
@muchacici ta je vyborna. Aj taka skoro ista modra Rybilka.
Rybilka, spiridea krempasta, pythiol, imazol, bepanthen, moznosti je nekonecne vela… sudocrem ja osobne nemam rada kvoli silnej parfumacii a zlozeniu.
My sme dlho pouzivali rybaciu mast,modru alebo zelenu ale najviac sa nam osvedcilo na zapareninu modra indulona. Zaparenina zmizne vzdy do 24hodin a perfektne premasti pokozku.
@tatiana234 u nás zaberal vždy neopytiol, vždy keď hnackovala mala takto boľavé, mohla som ju umývať koľko som chcela.