Malý má 5mesiacov.(predčasniatko) V decembri mal COVID, plus NORO VÍRUS sme schytali v nemocnici tak sme dávali bebu bez laktózy asi mesiac kým sa dal ako tak dokopy, a postupne Bebu comfort. Teraz už 3týždeň aj príkrmi. Teraz nekakal 3 deň. Ak sa do večera nevykaká tak to budu 4. Neplače, ani bruško nemá tvrde. Rozmýšľam, že mu predsa tu rúrku dam. (Blbé komenty si nechajte pre seba)
@kika541996 ked napíšeš blbe komenty si nechajte pre seba tak to akoby si vedela ze si tento príspevok blbý komentár zaslúži 🤷🏻♀️
@kika541996 Skusala si masaz bruska, nam to u syna velmi pomohlo 🤗 rada ti poslem fotky z knizky, co mam, kludne mi napis v pripade zaujmu.
Ale inak aj my sme siahli po rurke, ak to inak neslo, ale to sa uz fakt trapil a tlacil bez efektu.
@barbora0308 on zatiaľ netlačí ani nič.
@kika541996 Ak sa netrapi, brusko ho neboli podla mna zbytocne nerurkuj. Mozes skusit tu masaz na podporenie travenia.
@ella1234 Ja pokiaľ človeku neviem poradiť tak ani nekomentujem. Ak neviem pomôcť načo mu mám písať blbé komenty.
@kika541996 a kde si si pýtala radu? Žiadna otázka v tom prispevku nie je. Ja poradím keď niekto napíše prosím, ďakujem, mú.
@kika541996 A čo je akože zle na rúrke? Používam často, keď sa nevie vykakať.