Ahojte. Neviete mi niekto povedať ci môžem ísť ja so synovcom k lekárovi už 3mesiace kašle a môj brat neje schopný s nim nikam ísť. A ja už nemôžem to ani počúvať ani pozerať na to ze on furt ma kašeľ
Nemá mamu?
Samozrejme, ze mozes, si blizka pribuzna osoba, co sa tyka vysetrenia to problem nebude (vezmi kartu poistenca od brata a normalne mu povedz, ze si spravila termin na plucnom). Co sa tyka terapie, to budu chciet potom skonzultovat s rodicom, ale diagnostiku spravia. Drzim palce, nech najdete problem. Kamoskine deti takto cierny kasel a zdiagnostikovali im to po troch mesiacoch az a mala ma s toho dodnes astmu :( Zlyhala len vcasna diagnostika :(
Moses ist s nim...povedz,ze otec nemohol ,ze je v praci..u ide o zdravie dietata a nie neakeho egoistickeho chlapa a o jeho matke si radsej zahryznem do jazyka...moja mama sem tam chodi s mojim synovcom a nebol ziadny problem...len karticku poistenca si zober...
@mami92 lekarka dietata urcite vie aka je u brata doma situacia a preto asi bude akceptovat, ze si s dietatom prisla ty a nie otec. Ku kaslu, ak dlhodobo kasle moze to byt aj alergia (takto sa to prejavovalo u nasej starsej dcery a na testoch sa alergia potvrdila) ale aj reflux (to zasa bol pripad mladsej, tiez kaslala a kaslala, az nas dr, poslala na detske gastro a tam sa potvrdil reflux, v 5 rokoch dcery! To ze sa jej vracala kyselina zo zaludka ju drazdilo na kasel stale).
Ďakujem
Mozes kludne ja chodim s bratrancami nemaju 18 a ich rodicia nechodia s nimi lebo vraj musia byt v praci pritom to su prace kde si mozu volno vziat ja tiez chodim do prace ale vyberiem si na ten cas volno odidem s nimi k lekarovi urci a povie mi liecbu ako napriklad kozna a hotovo ja som rada ze detom sa vyriesia ich problemy a rodicia zase nemuseli riwsit tak aj oni su spokojni
@mami92 môžeš ísť so synovcom aj ty, ale určite sa spýtaj brata či môžeš...inak kašeľ môže pretrvávať dlho...