ahojte chcem sa spytat ci mate skusenosti a ake s tymyo sirupom...je od 1 roka co mame za dva tyzdne tak nam ho doktorka dala...mame dost zapalene hrdielko a uz vyse tyzdna sopliska jak svet a teploty do 37,5...CRP bolo negativne tak sme ATB nedostali ze mame skusit tento sirup...no malemu sa horsi hlavne v noci sa budime so strasnym placom a ten hlas zachripnuty :( mam pockat este berieme ho druhy den? do nosa mame Pamycon...dakujem
Ja mám s nim len najlepšie skúsenosti!Krásne zvlhčí kašeľ, u nás je to voľba č1, sirupy s lišajníkom nám zaberajú najlepšie!2dni je málo na hocičo od kašľa☹
super dakujem som to potrebovala pocut lebo zvazujem od rana ci ist na pohotovost :( strasne mu chrci v hrdielku a nevie to on este vykaslat...najhorsie su noci a rano nema vobec hlas uplne ale potom cez den sa mi zda ako keby mu nic ani nebolo okrem soplika
tak nakoniec sme skoncili s antibiotikami...maly uz odmietal papat a dusil sa mi celu noc az ho napinalo..mame akutny zapal hltana a ATB Ospen, Stoptussin a Fenistyl
len ma zaskocilo pytam sa ci mozme chodit ked bude pekne na prechadzky nemame teploty..doktor povedal ze nie von...je mi jasne ze sa s ATB nechodi na priame slnko ani dazd ani vetrisko ale preco nie ked je vonku pekne pospat si v kociari? mne maly nechce spavat vnutri cez den a cely tyzden byt doma zatvoreny to sa mi nezda...fakt sa nesmie von? ci myslel len ten vcerajsok?
Ahojte maly pokasliava vcera troska zacal dnes rano cez ani nie ale teraz trocha davam preventivne echynaceove kvapky .....mam doma junior angin kedy ho mozemdat ??aaa natrela som priedusky ...kasleme sucho kedze nam zacina asi alebo neviem ....viete poradit alebo to nemam riesit??zatial??
V noci spal v pohode ved rano troska kaslal ale ok si myslim .....ok dakujem za radu rano som mu dala echynaceove zatial ale na obed mu ho dam a potom vecer dakujem
Ja by som počkala, dva dni je málo na to aby zabral ak sa nebude lepšiť do pondelka potom by som znovu išla k dr. 😉