Ahojte. Prosim Vas, nasa 1r a 3m dcera zacala mavat tuhsie bobky (s tym mavala bezne problem id narodenia).
Ale teraz pozorujem ze mava tuhsie a tmavsie..
Papa uz vsetko.
No ma napadlo, ci to nie je od vtedy co na ranajky mava jogurty.
Mozu smotanove jogurty sposobovat tuhu bobkovitu a tmavu stolicu ???
Ze ci radsej davat zive a probioticke jogurty.
Dakujem za nazory..
Veď skús dávať na raňajky nejaké nemliecnu jedlo a uvidis či nastane zmena
@matiska15 podla mna jej tie problemy skor sposobuje, ze ako pises “papa vsetko” (neviem ci pod tym myslis, ze jej davas vasu stravu alebo co 🙈) od jogurtu mat zapchu urcite nemoze. Druha vec je, ze take male dieta by nemalo jest smotanove ani tvarohove jogurty, ale klasicky biely jogurt mlieko+jogurtova kultura.
@milanemila toto nie je celkom pravda čo pises. Smotanový biely jogurt je absolútne ok. Určite kvalitnejší než obyčajný zahusteny bohvie čím
@pribinak tak lepsie ako natlacit take male dieta pribinacikom, ale smotanove jogurty su zbytocne tucne a je to pre tak male dieta zataz (nepisem ze su vo vseobecnosti nezdrave), rovnako tvaroh ma pre dieta prilis vela proteinu a to je zas zataz na oblicky, preto sa u takto malych deti odporuca uplne obycajny jogurt so zlozenim mlieko+jogurtova kultura.
Ja mam o mesiac mladsieho maleho a papa biele jogurty alebo mu tam supnem lyzicu ovsenych vlociek a trosku bananu (ine ovocie) ak chcem aby sa z toho viac najedol napr na ranajky. Dokonca aj 4 rocna stale jedava biele jogurty 🤷🏼♀️
@milanemila myslim tak ze ma zavedene vsetko
@milanemila a dakuhem. Skusim vyradit smotanove a zaradit viac zivych
Podla mna tam ide o suvis tuhsie-tmavsie, tvrda stolica byva tmavsia. ABKM mate vylucene? Casto byva priznakom prave tvrda stolica.
Možno treba viac tekutin. Tvrde, tmave bobky su ako zapcha. Tekutiny a vlaknina napr na ranajky ovsena kasa 🙂
Podľa mňa, mlieko môže spôsobovať problém so stolicou, ale po konzumácii mliečnych výrobkov býva stolica skôr svetlejšia