ahojte zeny. potrebujem radu dnes mi alergologicka oznamila ze maly ma alergiu na kravske mlieko a vsetko s tym spojene. dala mi letacik lde pisu kde vsade sa to nachadza. aj pecivo . teraz mam patalie. vy co to mate deti s alergiou co im kupujete? ake jogurty.masla pecivo a vsetko ostatne? dakujem velmi pekne
Ked sa mozem opytat preco ste isli na alergo,ake mal priznaky, dakujem.
Intolerancia laktozy (= mliecny cukor) je nieco ine ako alergia na bielkovinu kravskeho mlieka. Ak ma naozaj laktozovu intoleranciu, moze "lakto-free" vyrobky (maju v potravinach) - mlieka, masla, jogurty atd.
dakujem pekne dievcence
lenže vy máte alergiu na BKM podla popisu..aj lekárka vám to povedala, takže žiadne mliečne ani čo išlo okolo mlieka nejest...žiadne živočíšne mlieko.., takisto soja, hovädzie može vadiť..
Podla popisu to je alergia aj ten vysyp a ockovanie by mala.lekarka odlozit kym sa stav nezlepsi u nas bol vysyp kontraindikaciou
@bobana297 a je vysypany? A ma zltu stolicu? Ved to ho nemozu ockovat. Aspon nasa lekarka by neockovala vbtakomto stave nikdy.necies co sa moze stat
Ak by mal.na vajicka mohlo by to dopadnut fatalne to je pravda. Pozri letak k ockovacej latke na nete co tam pisu. Pripadne
Predsalen radsej opatrnejsie aby sa mu nieco nespustilo. My.sme cakali kym.sa da do poriadku resp po prcom ocko sa spustil atopicky ekzem potom musela byt na diete a aj tak mala traviace problemy, ktore sa tym spustili
Uz by som bolanopatrnejsia
Má alergiou na bielkovinu kravského mlieka? Alebo intoleranciu laktózy?
Pri alergií na BKM deti často tolerujú HA umelé mlieka, kyslomliecne výrobky a take “spracované” mlieko. Syn to takto mal a okolo 6 rokov z toho vyrástol.