Jednodňová horúčka,následná bolesť hrdla, sopel a vyrážky v hrdle. Čo to môže byť?

katka310
16. jún 2018

Ahojte, malý mal včera celý deň teplotu, večer sa mi začal sťažovať, že ho bolí hrdlo, ale som si myslela, že to z horúčky a tak, dnes už teploty nemá, krásne sa hraje, spustil sa mu sopel, len sem-tam sa ešte sťažuje na hrdlo a keď som mu pozrela do hrdla, tak tam má také malé vyrážky, čo to môže byť? On už inak nemá ani krčné mande, môže to aj tak byť angína?

siska53
16. jún 2018

@katka310 chod s nim k dr.najneskor v pondelok.. nasho bolelo brucho a akoby palila zaha,resplho bolelo tam,kde mna palieva zaha a usi ho boleli a vyklula sa z toho streptokokova angina. Hrdlo mal.cervene,ale to ho nebolelo..

magdalenaza
17. jún 2018

Môže to byť aj šarlachová angína, určite treba ísť ku dr.

miirkka1
20. jún 2018

@katka310 nie su to biele vyrazky?my sme mali pred 2mesiacmi teploty bolest hrdla vyrazky ...afty...preslo po 5dnoch...

katka310
autor
20. jún 2018

Ahojte, takže boli sme pri lekárke, vyrážky vzadu na hrdle má zo zatekajucich hlienov a tie biele, to má vlastne po výbere krčných mandlí, je pravda, že mu často nepozerám do hrdla a nikdy som si ich nevšimla, ufff, čo už. Takže bez problémov môže chodiť do škôlky, je zdravý, ale radšej takto, ako máme doniesť do škôlky nejakú pliagu.