Ahojte,ma niekto z vas nejaku skusenost s operaciou deti v tomto zariadeni?Moj 3rocny syn tu ma byt operovany v septembri na hydrokelu,tak zhanam vsetky dostupne informacie.Dakujem!
tiez by som rada vedela nakolko to zvazujem, dakujem
Ahojte,boli sme,este pred Vianocami,mal udajne nosovu mandlu v dvoch tretinach dutin,nechapali,ako este mohol dychat 🙂 Rano o pol siedmej sme dosli,na radr sme boli az posledny,tak az o pol dvanastej ho operovali,to bolo dost zle...hlad,smad,nuda....operacia pohoda,pol hodinka. Potom mi vracal. Dali mu cerucal,potom spinkal dve hodky a ked sa zobudil bol uplne fit. Celkom uplne akoby sa nic nestalo. Lekari tam su super profici,aj velmi mily.
Jaj pardon,to uz som pisala o druhej operacii 😀 No tuto sme mali davnejsie na tu hydrokelu,operacia samotna uplne v pohode,personal aj lekari super,az na to pooperacne,po operacii v podstate dve hodiny nas poslali domov,maly plakal,chcel esye lexat,bol uboleny...ale ze uz musime odist,lebo potrebuju postel ☹ Az na tuto vec som bola spokojna.
Ahojte, nemate nekdo zkusenosti s operaci pruhu na jednodnove chirurgii? Diky.
@czechzuzanaba Ahoj, my sa tam tiez chystame. Kedy mate termin?
@luliu ahoj. Jeste nemame termin. Maji tam ted dovolenou, tak pristi tyden tam jdeme poprve se ukazat a domluvit.
@czechzuzanaba Mne pisali vcera a dali mi na vyber termin operacie bud 14 al. 21.9. Takze ked neochorieme pojdeme 21.9
@luliu
@czechzuzanaba
@anyuca baby takže termíny su cca do mesiaca od prvého kontaktu s nimi ? Dakujem
@luliu tak aj my máme termín 21.9.
@czechzuzanaba Co povedali na vyšetrení ? Dohodli ste termín ?
@monda17 ahoj. Musela jsem to nakonec prehodit na patek, dnes jsem nemela hlidani pro Aninku a nechci ji tam brat se sebou.
Ale zarazila me jina vec - volala jsem na tu detskou chirurgii na Kramarech (normalni, ne soukromou). A ptala jsem se, ze kdyz mame zajem o tu jednodnovou chir., ci mame jit na prvotni vysetreni k nim a nebo rovnou do te soukrome. A oni prej at dojdeme k nim. Tak ted nevim, jestli neni uz jednodnova i na chirurgii na statni a nebo nas potom poslou s papirama z vysetreni do soukrome..
@czechzuzanaba no pokial to chceš dat robiť v Euromede, tak by si mala ísť na vyšetrenie do ambulancie Euromedu na Kramáre. Ja som komunikovala mailom, mám to čierne na bielom presne popisane kam mám kedy ísť.
@czechzuzanaba klasické Kramare s tým nic nemaju, nerobia jednodnovky
@luliu Ahoj, tiež super 🙂 O 9:30 išiel na stol a o 11:30 sme mohli isť domov. Cestu 100 km zvládol bez problémov. Doma sa na bolesti nestažoval, v den operácie som mu dávala lieky od bolesti tak ako kázali každé 3 hodiny. Celu noc prespal super. lieky kázali dávat aj druhý den, ale už nebolo treba. Den po operácii už bol aj vonku na dvre sa pomotal. Som spokojná, že som sa rozhodla pre tu jednodnovku, jediné čo by som im vytkla, že by mohli detičkám potom podarovať aspon balonik, kedže ich s tým beru na sálu, že idu fukať balon. On sa mi prebral z narkozy a prvé čo bolo, že kde je ten balon, že oni ho oklamali. Ked som bola na inej jednodnovke, tak dostal vysvedčenie za statočnosť a 2 baloniky 🙂
Takže maminy ktoré pojdete do Euromedu na zákrok, šupnite si do kabelky baloniky, aby neboli dietky sklamané 😉
150€
Ahojte, chcem pridat nasu skvelu skusenost, a teda vrelo odporucam Euromed a celkovo jednodnovu chirurgiu, pristup skvely, lekari mili, empaticki, prijemni a velki odbornici, sestricky pozorne a mile. Myslim, ze je to hodne kazdeho eura, oproti 3 ci kolkym dnom hospitalizacie, medzi chorymi a placucimi... my sme na 13:30 prisli, o 14 ho zobrali na salu, o 15 uz lezal na posteli na izbe a cakali sme hodinku, kym dospi anestezu. Ked sa prebral, obliekli sme sa v klude isli domov. Naozaj nemam jedinu pripomienku, odporucam.
@anyuca ahoj, boli ste na tej operacii? Ako sa ti pozdaval uromed?