Dobrý den mamicky
chcela by som sa vas opytat a hlavne ci by ste mi nemohli poradit,mam 4mesacneho synceka mal nadchu trocha sme sa preliecili ale jedna nosna dierka je stale upchata aj mu odsavam ale nepomaha a dycha asi tak ze raz dycha pekne a raz zasa ze chrci.vopred vam dakujem za rada 🙂
odsavam mu presne tak ako mi pisete ze sa ma a nic mu snej nejde teraz momentalne ked spinka sa mu dycha s nej dobre ale ako nahle sa mi prebudi tak zacne snej chrcat a potom zasa v pohode dnes ked zaspinkal tak som mu chytila jednu aj druhu nosnu dierku a z kazdej dychal pekne ja som s toho uz hotova niekedy mam pocit ako keby to uz robil zo zvyku.
dakujem
@janinah odsavam mu presne tak ako mi pisete ze sa ma a nic mu snej nejde teraz momentalne ked spinka sa mu dycha s nej dobre ale ako nahle sa mi prebudi tak zacne snej chrcat a potom zasa v pohode dnes ked zaspinkal tak som mu chytila jednu aj druhu nosnu dierku a z kazdej dychal pekne ja som s toho uz hotova niekedy mam pocit ako keby to uz robil zo zvyku.
pozri si pre istotu obrázok nosovej dutiny,či odsávaš správne,odsávačkou treba ísť kolmo akoby dozadu a nie hore smerom k čelu...tiež treba nejaké nos. kvapky podľa veku dieťatka používať...ak je ozaj nonstop jedna dierka upchatá,tak má dieťa pozrieť orl lekár