Dievčatá je vo vzduchu nejaký hnusný crevny vírus? V nedeľu syn pregrcal celý deň, dnes ja od rána, ale mňa aj preháňa. Ci je to za svinstvo?
@luciamikul 😒
Nieco musi byt lebo aj mojho cez vikend prehanalo, jednu noc mal aj horucku, cez den len zvysene teploty. Teraz uz je dobre.
Vo vzduchu ani nie, skôr niekde na voľných povrchoch.
Moze byt, aj mna prehanalo, muzovi tiez volako nebolo najlepsie a nic take sme nepojedli, takze nieco tu zrejme zase bude.
Je uz druhy (treti tyzden) grcacly, hnacky a teploty. Crevny virus
Nam nakazali tasectan, yomogi probiotika, kinedryl a imodium
a bolo snáď niekedy obdobie, kedy žiadne deti v škôlkach negrcali? Stále je niečo. Či myslíte, že na nás niečo vypustili práškovacím lietadlom?
Grcacie a kakacie virusy sa v detskych kolektivoch opakuju pravidelne. Staci, ze sa trochu otepli a uz to je.
Vírusy tu boli ešte pred nami, ľuďmi, vo vzduchu sú stále 🙂
V piatok môj najmladší zvracal, horuckoval, neskôr hnackoval.. našťastie to prešlo a už v sobotu bol ok.. raz mal takéto čosi týždeň, veľmi vtedy schudol..
Ale teda nebolo mi všetko.jedno keď to začalo, totiž bol ešte v možnej inkubacnej dobe, lebo mal kliešťa - našťastie sa z toho vykľuli obyčajne vracacky, vždy lepšie ako encefalitída 😏
My sme mali pred mesiacom.. so synom som bola v nemocnici a deň na to ako sme sa vratili muž volal záchranku mne, hotova som bola ako som išla vracať som spadla.. zistili nam rotavirus.. maly tym že bol na infuziach sa z toho dostal rýchlejšie ja som hnackovala týždeň a vracala prve 2 dni asi kazdych 20 minút
Vo vzduchu crevne virusy nelietaju.🙄
@mirkava ahojky nepotesim ta aj nam to doniesol krpec zo skolky a doma sme sa nakazili ja muz a starci syn a vsetkym nam to zacalo v cca rovnaku hodinu... syn a ja sme grcali a manzela prehanalo