Je vhodné dávať 9-mesačnému dieťaťu pečeň z králika?

lenkaba7
8. sep 2010

Moja svokra dala malej papat kraliciu pecen a nie som si ista ci je dobre davat vnutornosti....??

exupery
8. sep 2010

Deti do troch rokov by nemali absolutne konzumovat ziadne vnutornosti,takze rozhodne nie!!!!!

sakura77
8. sep 2010

ziadna pecen,urcite nie

jahodka11
8. sep 2010

vnutornosti urcite nie...

zajo79
8. sep 2010

raz sa jej nic nestane...ale druhy krat nech jej nic nedava. A urcite toho nezjedla mala kilo. 😉

bosa_noha
9. sep 2010

Velka zhoda nazorov 🙂 . Ja len dodam, ze pecen v tele sluzi na odburavanie toxinov, takze vlastne pecen z akehokolvek zvierata je pre taketo male dieta zaber na jeho vlastnu pecen.

libka1
12. okt 2010

ja za casu na cas davam pecen z domaceho kralika

majka35
12. okt 2010

nie

digysa
14. okt 2010

9 mesacnemu dietatu? Moje deti maju 5 a 2,5 a este vnutornosti neochutnali.....

V prvom rade by som zakazala svokre davat akekolvek jedlo tvojej dcere.... ani o tu pecen nejde....ide o to, ze ma 9 mesiacov.... 😨 😨 😨 😨 😨 😕 😖

Som si ista, ze tvoje dieta ochutnalo aj horsie veci 😅 Davaj pozor na svokru, oni maju totiz ine predstavy o tom, co by malo jest dieta.

Aj moja mama chcela davat mojmu 5-mesacnemu syovi "kuraciu polievku............Skoro som ju zabila 😠

bianca
14. okt 2010

ach jaj.Co dodat.Vnutornosti minimalne do 3 rokov ziadne.Ked sa to stalo len raz tak sa jej urcite nic nestane ale do buducna by som si na to dala pozor.Starsie generacie su zrejme nenapravitelne a
ked bude argumentovat ze ona davala a nikdy nikomu nic nebolo tak sa nenechaj odradit

cikyta
14. okt 2010

Vnutornosti nie,no počula som názor jednej dr.,že pečen z kuraťa sa môže,lebo to nežije dlho a spomínané toxiny sa v nom nestihli zachytiť.

titkovamiriam
14. okt 2010

skor nie ako ano
no napr ked bol milan maly mal problem s bilirubinom,hladinou zeleza a tak som mu od 6m varevala kuraciu pecen-ci by to este dnes doporucovali lekari neviem.Marek mal pečen asi v troch rokoch -dusenu,obcas niake pecenove knedlicky...no velmi malo

rozik
14. okt 2010

No tvoja svokra si evidentne myslela, ze kona v dobrom...je to tak, ta starsia kategoria ma skreslene predstavy o detoch, jednak oni vyrastali v tazsich casoch a boli zviknuti na "ine" trebars aj na pecen, ale urcite to nie je vhodne...nabuduce radsej malu nabal aj s nejakou vyzivou, napriklad Ovko... Je lepsie poistit sa, poznam to z osobnej skusenosti ;P

juliakocka
23. feb 2011

....no moja rocna dcera este nejedla vnutornosti, ani pečen.....ale dobry napad na obed, ale asi len pre mna, aj ked ochutnat jej dam... 😉

atrami
23. feb 2011

Raz sa jej nič nestane, ale potom až najskor od 3. rokov. Dokonca v predškolských zariadeniach je podávanie vnútornosti zakázané. Moja mama dala mojmu synovi krvavničku. Tak sa zalizoval. 😅

daducha
23. feb 2011

Och joj, kup svokre napr. Special stravovania casopisu Mama a ja a nech po veceroch studuje a studuje.9 mes. dieta ma dostat kusocek chudeho kur. mäska a nie pecen !!!!!! A vôbec, ziadne vnutornosti.Ja by som to nedala ani podstatne starsim detom ak vôbec niekedy dala.