Moja svokra dala malej papat kraliciu pecen a nie som si ista ci je dobre davat vnutornosti....??
ziadna pecen,urcite nie
vnutornosti urcite nie...
raz sa jej nic nestane...ale druhy krat nech jej nic nedava. A urcite toho nezjedla mala kilo. 😉
Velka zhoda nazorov 🙂 . Ja len dodam, ze pecen v tele sluzi na odburavanie toxinov, takze vlastne pecen z akehokolvek zvierata je pre taketo male dieta zaber na jeho vlastnu pecen.
ja za casu na cas davam pecen z domaceho kralika
nie
9 mesacnemu dietatu? Moje deti maju 5 a 2,5 a este vnutornosti neochutnali.....
V prvom rade by som zakazala svokre davat akekolvek jedlo tvojej dcere.... ani o tu pecen nejde....ide o to, ze ma 9 mesiacov.... 😨 😨 😨 😨 😨 😕 😖
Som si ista, ze tvoje dieta ochutnalo aj horsie veci 😅 Davaj pozor na svokru, oni maju totiz ine predstavy o tom, co by malo jest dieta.
Aj moja mama chcela davat mojmu 5-mesacnemu syovi "kuraciu polievku............Skoro som ju zabila 😠
ach jaj.Co dodat.Vnutornosti minimalne do 3 rokov ziadne.Ked sa to stalo len raz tak sa jej urcite nic nestane ale do buducna by som si na to dala pozor.Starsie generacie su zrejme nenapravitelne a
ked bude argumentovat ze ona davala a nikdy nikomu nic nebolo tak sa nenechaj odradit
Vnutornosti nie,no počula som názor jednej dr.,že pečen z kuraťa sa môže,lebo to nežije dlho a spomínané toxiny sa v nom nestihli zachytiť.
skor nie ako ano
no napr ked bol milan maly mal problem s bilirubinom,hladinou zeleza a tak som mu od 6m varevala kuraciu pecen-ci by to este dnes doporucovali lekari neviem.Marek mal pečen asi v troch rokoch -dusenu,obcas niake pecenove knedlicky...no velmi malo
No tvoja svokra si evidentne myslela, ze kona v dobrom...je to tak, ta starsia kategoria ma skreslene predstavy o detoch, jednak oni vyrastali v tazsich casoch a boli zviknuti na "ine" trebars aj na pecen, ale urcite to nie je vhodne...nabuduce radsej malu nabal aj s nejakou vyzivou, napriklad Ovko... Je lepsie poistit sa, poznam to z osobnej skusenosti ;P
....no moja rocna dcera este nejedla vnutornosti, ani pečen.....ale dobry napad na obed, ale asi len pre mna, aj ked ochutnat jej dam... 😉
Raz sa jej nič nestane, ale potom až najskor od 3. rokov. Dokonca v predškolských zariadeniach je podávanie vnútornosti zakázané. Moja mama dala mojmu synovi krvavničku. Tak sa zalizoval. 😅
Och joj, kup svokre napr. Special stravovania casopisu Mama a ja a nech po veceroch studuje a studuje.9 mes. dieta ma dostat kusocek chudeho kur. mäska a nie pecen !!!!!! A vôbec, ziadne vnutornosti.Ja by som to nedala ani podstatne starsim detom ak vôbec niekedy dala.
Deti do troch rokov by nemali absolutne konzumovat ziadne vnutornosti,takze rozhodne nie!!!!!