Je v poriadku stolica so zrazeným mliekom?

azyra
2. dec 2012

ahojte baby mala ma dva tyzdne a akurat jej zacali koliky cela je cervena place bez dovodu krci nozky a brusko ma uplne tvrde ☹ no a chcem sa opytat ze ma taku stolicu velmi riedku oranzovu a ma v nej take biele hrudky na nete som zistila ze moze ist o nenatravene mlieko mate stym niekotoraa skusenosti ci je to v poriadku malicku kojim ...dakujem za rady

ludkazh
2. dec 2012

ahoj...male mi mali obidve koliky ale oranzovu stolicu nemali ani raz..,..moj nazor je volat rano dr.....

vonicka
2. dec 2012

Tie hrcky bude mat v stolici este pekne dlho, je to uplne normalne. Co sa farby tyka, ja som si myslela, ze moj maly ma zelenu a gastroenterolog mi povedal, ked videl maleho plienku, ze typicka stolica kojeneho dietata. Oranzova je podla mna v pohode.

sachmetttt
2. dec 2012

Myslíš praženičku?? Ano to je normálne 🙂

zmrzlinkams
3. dec 2012

my sme mali taku zhrčavelu stolicu ako keby tam boli hrudke ked mala pila sunar nerobil jej dobre mala z neho krče a bolelo bruško, a stolicu mala taku zhrčkavelu aj farba bola všelijaka a tak kyslo niekedy smrdela akoby to mliečko kyslo v nej a nestrebavalo sa tak - prešla som na hami a potom to už nemala a mala krásnu stolicu. ale koliky sme mali do 4 mes. bez rozdielu či mala taku alebo onaku stolicu.
ale ak kojiš tak netušim čo by to mohlo byť skus zavolať dr. a ona ti poradi lebo to može byť aj niečo čo si ty zjedla a malej tak sposobila stolicu..... takto ťažko povedať može to byť rozne,.

euka210
3. dec 2012

pokial je dojcene, tak je to normalne..ztla ci oranzova alebo len jemne do hnedasta je ok.

rora
3. dec 2012

aj moja to mavala (bola kojena), pamatam si ze najcastejsie tusim ked mavala koliky, take hrcky, pripominalo to prazenicu 😅