Ahojte, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť či je tu nejaké fórum, kde by sa diskutovalo o cukrovke u detí 1.typu? Veľmi by ste mi pomohli. Ďakujem 🙂
skus tu napisat https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/cukrovka-u-deticiek-mate-s-tym-skusenost/ a ozivit diskusiu.
Myslim ze tu nic take neni.Aj ja som maminka maleho diabetika.
Na Fb je skupina dia mamicky,kde ta velmi rady privitame. Je nas tam dost vela,takze kedykolvek budes mat nejaky problem,vzdy ti tam niekto pomoze. Ja mam tiez synceka,ktory ma 6 rokov a DM uz 4 roky.
nám tiež pred 10timi dňami diagnostikovali diabetes mellitus I ... malý bude mať 3 a 1/2 roka. Poznamenám, že očkovaný nebol, len v pôrodnici BCG vakcínou, dojčený bol do troch rokov, nebral zatiaľ žiadne ATB. V rodine sa cukrovka nevyskytovala, len pred 8mimi rokmi keď mala najstaršia dcéra 10 rokov, tak u nej prepukla cukrovka. Domnievala som sa, že z očkovania, preto som sa tentokrát stavala takto k očkovaniu, že nebudem radšej riskovať... a neochránila som ho.
ja by som sa chcela spytat kolko vase dia deti vypili tekutin pri diagnostikovani DM a ako casto za den chodili curat?dakujem
Ja mam diabetes 1 typu od 2 rokou mam 22 a 2 dericky zdrave .
Mne sa glykemia niako zhoršuje neviem cim to je nemozem udrzat v norme stale bud moc vysoky alebo nizky .. kludne sa pytaj
Co potrebujes vediet???Dostala som ju ako 6-ročna..Poradim Ti..