Je toto zležaná hlavička?

1. dec 2023

Smazime sa maleho davat na brusko, ak jo nosime na rukach na pleci teda kde ma
Hlavicku volne. No Dr do nas husti, ze ju ma este zlezanu ze ho mame denne dawat na brusko 15minpo5x co je nerealne vzhladom k dennemu programu. Jedenie spanie odhrgnut po jedle na brusko medavam ma reflux a grcne. Tak prechadzka plus hranie na chrbatiku nehovoriac o tom, ze na nrusku uz s jedovanim vydrzi 10min. Ako to docielit?

januska12323
1. dec 2023

Z tejto fotky sa nedá absolútne nič povedať.

miskakyska
1. dec 2023

Skús foto zboku

autor
1. dec 2023

@miskakyska ona tvrdi zatylok nie ze bok ma zlezany

nika23t
1. dec 2023

No ved aj zlezany zatylok je vidieť zboku. Takto ťažko povedať...

autor
1. dec 2023

@nika23t ok sfotim neskor sme vonku

nika23t
1. dec 2023

Ale vlásky ma parádne ❤️

kacena4
1. dec 2023

odfot z vrchu a z boku

autor
1. dec 2023

@nika23t dakujem🌹❤️

elmivelmi
1. dec 2023

troska by som povedal ze z pravej strany malinko ano ale to je ok,len treba to polohovat.

taktotedanie
1. dec 2023

Ano je to vidno aj takto
Tak ho davaj 3-4x po 10min, dieta by malo byt castejsie na bruchu aby i posilnovalo svalstvo chrbta aj bruchainak bude mat oneskoreny motoricky vyvoj ( neskor plazit neskor stvornozkovat neskor chodit) a doktor vas posle na rehabilitacie
Usetri si cas a nervy a pocuvaj co ti radi pediater a cas si s dietatom najdi

kulumulu123
1. dec 2023

Ale zazylok zlezany ividis z profilu na fotke 🤦‍♀️

autor
1. dec 2023

@taktotedanie ved ja tych 3x10 davam ale5x15??toje cez hodinu denne .. to by sa ani nehral minutu.. ´ebo hned by sa bytrapil a uz by jedol a tak spat. To si dr tiez lahko predstavuje no nieje to az take lahke. Ked še pol dna na gastre tak to ani tolko nestiham

taktotedanie
1. dec 2023

Tak davaj 5x10 paneboze robis z toho vedu dam na brucho vydrzi kolko vydrzi a za pol hodinu zopakujem znova ved to nemusis do minuty dodrziavat 🤦🏻‍♀️ si uvedom dosledky potom

autor
1. dec 2023

@taktotedanie bed dodrziavam len nechapem co furt dr este roesi davam kolko sa da dat

taktotedanie
1. dec 2023

Lebo je to vidno aj takto, nad helmickou si nerozmyslala?

autor
1. dec 2023

@taktotedanie nie ani mi ju nenavrhla

bobkovci5
1. dec 2023

Skus keď bude spinkať dávam raz na jednu stranu potom na druhú aby nelazal len na chrbatiku.

euka210
1. dec 2023

Kolko ma...2mes? Ja som od nar.davala v noci stale spavat na bok opreteho o bok postielky...raz jedna strana a po nadojceni v noci na druhu stranu. Uz ked sam otacal, uz spal ako chcel. Toto je podla mna ucinnejsie ako davat 5xd na brucho po 15min.

maryetta
1. dec 2023

Ja som deti davala na brusko pri kazdom prebalovani. a to aj revali. Aj reflux mali.
Ale je to potrebne.
A hlavicku pozeraj prave tu cast hlavicky vzadu 😉

kacena4
1. dec 2023

https://www.modrykonik.sk/blog/kacena4/message/... skus pozriet tu mozno ti to pomoze su tam fotky ako by nemala vyzerat hlavicka

t1nusa
2. dec 2023

skús pridať fotku odfotenú z boku… nám nepomohlo ani polohovanie a dávanie bábätka na bruško, malá mi nosí helmičku 😊 zavolaj si na plagio kliniku do Martina alebo Bratislavy a objednaj vás na scan hlavičky ak chceš mať istotu

autor
2. dec 2023

@euka210 my sme tak memohli mal zlomenu klucnu kost takze ani mesiac polphovania na brusko a na bok