Ahojte, prosim viete mi poradiť či je toto malinovy jazyk, ktorý je pri sarlachu?
podla mna to je uplne normalny jazyk
Nie
Ďakujem pekne za rady 🙏🏻 cely večer googlim ako vyzerá sarlachivy jazyk. Totiž syn začal pred týždňom strasne kašlať a išli sme k DR a ta pozrela do úst že to bude sarlach (hrdlo ho neboli) len nádcha a kašeľ. Ale urobila výter a nevyšiel sarlach ale moraxela. Samozrejme sme to dostali aj ja a muž, ja len nádcha a hrdlo boli a muž nádcha a kašeľ plus zvýšená teplota. Muž sa cítil blbo, tak šiel dnes na pohotovosť že nech mu dá atb že chytil asi moraxelu od syna,.a lekárka mu pozerala do úst že to bude sarlach 🙈 muž jej hovorí že syn ma moraxelu, nevyšiel mu sarlach z vyteru.. ale ona trvala na tom že sarlach (bez vyteru) mu dala penicilín na 10 dni. Jazyk mame všetci takýto ako syn.. tak ma teda zmiatlo že či to náhodou nieje sralachovy jazyk. Či nemáme všetci sarlach nakoniec.
Nie
Moji maju sarlach a na zaciatku mali takyto jazyk, syn sa vyhadzal a dcera mala take cudne flaky na tvari a bruchu a svrbeli ju stehna. Tiez ich neboli hrdlo iba kaslu.
Nie