Je toto hnačka?

fashionshop88
21. jan 2024

Utorok 1r dcéra začala vracať a potom sa pridala aj hnačka. Dnes je to 6.den. včera mala 2x takúto stolicu a dnes ráno zatiaľ jeden x. Pred pár dňami mala hnačku vodnatu, včera a dnes takúto stolicu. Je to stále hnačka ? Pije rehydratacny roztok , mlieko bezlaktozove, včera vypila trochu vody z vývaru a banán , vidno aj v plienke , dnes ráno kúsok suchého croissantu. Neviem do kedy držať diétu, z bezlaktozoveho mlieka (Nutrilon) je hladná , normálne jedlo mi teraz odmieta

Foto by som dala do momentu

fashionshop88
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
21. jan 2024

Hnačka je definovaná ako štyri a viac veľmi riedkych stolíc denne. Nie iba dvakrát. Skús jej kúpiť probiotiká BioGaia, dávaj jej veľa tekutín a nedávaj jej prosím ťa hnusné mastné croissanty. Ani zdravému rocnemu dieťaťu by som to nedávala. Radsej jej daj suchý rohlík, dávaj jej varenú ryžu s trochou soli . A fotku skus zredukovať kvôli úchylom.

luccija
21. jan 2024

@fashionshop88 daj jej diétu a uvidíš nejaká viróza cez ňu prešla.Mrkvu, ryžu...

anavixy
21. jan 2024

Menit preventivne mlieko za bezlaktozove za uz neodporuca. Skusila by som davat normalne. Treba davat v prvom rade probiotika, to je zaklad liecby brusnych viroz - Enterol, Nekadex alebo Probiofix, tie obsahuju kmen, ktory ma preukazany ucinok pri hnacke a zvracani, Biogaia nie (ta ma/mala by mat ucinok pri kolike). A teda toto je kasovita stolica, u deti krmenych prevazne tekutou stravou vlastne normalna, hnacka je riedka/vodnata stolica viac ako 3x denne, tak uz by to malo byt na dobrej ceste🍀

euka210
21. jan 2024

@fashionshop88 normalne mlieko, probiotika, ryzovy odvar, mrkovy, zemiaky, suchare, banany, vyziva, piskoty.

gvenduska
21. jan 2024

Nebude mat rotavirus
Lebo takto sme mi mali a skončili sme v nemocnici a bol to rotavirus