Baby, malemu sa zo dna na den vyhodilo toto. Ma 1 rok, od narodenia mame plienky Lupilu, nic sme nemenili, ani kozmetiku, akurat vlhcene obrusky… ale to uz davnejsie…
Napadlo mi, ze to moze byt z plavania (chodime na baby plavanie), alebo co to moze byt? Zapareniny nikdy nemal, ani ekzem, nema to nikde inde na tele…
Mate skusenost? Co vam pomohlo? Dakujem
@aliaray1 je to volnopredajne?
Ano a je to uzasne. Za 2 dni mala nasa krasnu pokozku. Brala som rovno vacsie balenie.
Nejedol nieco nové? U nás takto syn reagoval na kúsok paradajky.
Chudák... Skús napísať do skupiny Zdravotníci na MK. Ja by som minimálne poslala fotku do e-mailu násej pediatricke.
Skoré uzdravenie!
@tykat neviem si vybavit, ze by mal nieco nove :(
@aliaray1 a mali ste to rovnake? Alebo nieco obdobne?
Velmi podobne a na zadnej casti zadocka a krizoch. Co nam radila pedi nepomohlo (imazol). Az tento Infadolan.
@aliaray1 Dakujem pekne ♥️
Zrus vlhcene, na to len cistu vodu a vetrat . Nemal ani tie vyrazky? Pribudli s flakom? Ja by som strapkala ku dok.... na zapateninu sme mali imazol. Pomohol
Velmi casto to sposobuju vlhcene utierky. Treba len cistou vodou umyvat, ani mydlo nepouzivat.
@ukulela ano vyhodilo sa mu to naraz a spolu, nikdy prestym nic take nemal
Môže to byť aj mykóza. Detičky ktoré nosia plienky ju môžu dostať veľmi rýchlo.
Odporucam Infadolan a opakovane az do vymyznutia a ak sa da, nechat vetrat na nahaca. Presusit miestnosti. Nijake sudokremy ani rybie ani gafrove ci neviem ake nezabrali, az tato mast.