Ahojte baby. Chcem sa spytat krpec ma 16 mesiacov a uz od roka je na kravskom mlieku. No.teraz nejako posledny mesiac ma zltu stolicu a nie az taka tuhu. Rozmyslam ci su to zuby alebo alergia na to mlieko. A dnes to teda malo iny zapach a grady jak kyselina smrdkalo. Je kludny hravy vsetko je v poriadku. A maval najskor strasne tvrdu stolicu hnedu a teraz toto. Myslela som ze zuby uz ma okolo 17 zubkov ani za svet nechce otvorit usta a ani nahmatat neda. dakujem za rady
Ja mam tri deti a toto by som teda riesila,lebo zmena stolice je prvy indikator zmien v tele a navyse teda aspon nasa detska sa na to stale pyta,aka bola stolica. Moj prostredny takto zareagoval ale hned na kravske mlieko a museli sme ho vyradit a dalej davat Um. Nakoniec ale aj tak na gastre povedala ze stop mlieko. Ja by som to urcite spomenula na poradni pokial sa to do tyzdna neupravi.
Vsak odober do skúmavky na stolicu a zanes doktorke na rozbor. A uvidis, ci su to zuby, alebo sa nieco deje
No moj maly mal zltu svetlu stolicu pred Vianocami trosku spenenu a mal premnozenu e coli co je inak sucat crevnej mikroflory, pil vtedy extra vela kravskeho mlieka... mal to aj predtym ale to sa zase nevedel vykakat az mu parkrat praskla zilka.. je potrebne odniest vzorku stolice na rozbor
"Je kludny hravy vsetko je v poriadku" tak nestresuj. Stolica u deti, ktore jedia vsetko moze byt uplne akakolvek a ak nejavi ine priznaky, tak ho nechaj tak. A zuby vyrastu aj bez toho, aby si mu davala prsty do ust. 😉
Nehladaj problemy tam, kde nie su.