Je to uzlinka?

tonjadabik2
11. okt 2013

ahoj.. malemu sa urobilo nieco za uskom vyzera to ako uzlinka a ze ho to boli.. kedze nieje ockovany ma ekzem aj astmu a aj uzlinky po celom tele..ktore momentalne nema..ale za uskom sa mu asi urobila viete mi poradit ci je to uzlinka a co s tym? alebo co to je? Dakujem za kazdu radu..

desszi
11. okt 2013

@tonjadabik2 tazko sa takto posudzuje, ale vacsinou je to uzlinka, uzlinky v hlavovej casti reaguju velmi rychlo na akykolvek podnet, navyse ked ma ekzem (aj ked nie je prave aktivny, uzlinky sa zvacsit mozu, tiez sme to mali). Treba sledovat, ak by pretrvavala dlho navstivit lekara pre vylucenie inych diagnoz (zapaly, toxoplazmoza atd.)

m_ij_ka
11. okt 2013

@tonjadabik2 ťažko povedať čo to môže byť, na tvojom mieste by som ho zobrala k pediatrovi a ten nech sa nato pozrie, prípadne ťa pošle na vyšetrenia.Rozhodne ti povie viac ako my tu

tonjadabik2
autor
11. okt 2013

ved jasne ja viem ze ked sa nezvecsuju tak je dobre.. maly mi len teraz ukazal ze to ma a ze ho to boli.. prave mi zaspinkal tak uvidime.. ak ho to bude boliet tak pojdeme k dr.. uvidime .. Vdaka