Dievčatá môže byt toto 6 choroba ... minuly stvrtok očkovanie MMR hneď na druhý večer teploty kreovania trvalo to 2 dni a odišlo nedeľa pondelok utorok do obeda ok k večeru mala mrzutá v stredu 37.5-38 teplota stvrtok KO 38,5-39,5 v piatok 38,8 večer už lepšie aj keď ešte chvíľu raz mala 38,5 sobota lepšie nižšie teploty včera bez teploty aj dnes druhý deň vysyp dnes viac včera 2 krát normálna stolica 4 krát hnačka ale malo. Dnes po SMECTE stolica zatiaľ 2 krát kasovitejsia už nie vodnata. Plus išli malej 3 očné zuby. Takze vôbec neviem čo to môže byť. Pripájam foto. Piť chce aj papať už jedla a pila aj pri teplotách aj keď jedla pomenej ale neodmietala vyslovene že by nič nechcela. Vďaka
na foto to nie je velmi vidiet :/ mal aj teplotu?
podla mna reakcia na mmr.
Áno s lekárkou som to konzultovala. Nešli sme tam keďže ma oslabenú imunitu a nechcem aby tam nedaj bože chytila niečo ďalšie aj lekárka povedala že keď už nemá teploty pije je netreba chodiť. Mala nikde nebola len domka v ziadnom detskom kolektíve a boli sme len na ockovani toto sa jej udialo 6 dni po návšteve lekára predpokladám že to chytila tam. Ja som rozmýšľala aj nad tou reakciou po MMR ale to mal príznaky už na druhý deň a potom 3 dni nič. Mali Vaše detičky aj hnačky pri 6 chorobe po ústupe teploty ?
na foto nie je velmi dobee vidiet, ale ak mala horucky a vysyp, tak to moze byt ono... u nas maly horuckoval 5 dni a az potom sa vysypal... vysyp mal len 1 den a na druhy zmizol 🤷🏼♀️