Je to siedma choroba?

dominika0126
19. aug 2023

Ahojte. Malý mal zo stredy na štvrtok teplotu, ráno sme zistili že má zapálene hrdlo, tak sme išli hneď k doktorke. V piatok poobede sa mu spravilo toto. Môže ísť o 7 chorobu? Ma to aj na predlaktiach, no menej.

dominika0126
autor
19. aug 2023
bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
junovedievca
20. aug 2023

@dominika0126 skor by som povedala ze 6ta...7ma choroba to su skor dlane a nohy = slapaje a plus usta

vandala
20. aug 2023

@dominika0126 ahoj, podla mna je to dost mozne, ja som mala ucebnicovy priklad siedmej choroby, ale jedna z dcer mala len dve vyrazky okolo ust a jednu aftu v hrdle, jeden den vysoku nezrazitelnu horucku, druha dcera mala taketo vyrazky okolo ust, na ruckach a na zadku. Cca o dva dni by sa vyrazky mali zasusit a odlupovat v takych vacsich kusoch koze.

dominika0126
autor
26. aug 2023

Ahojte. Bola to 7 choroba. 5 mesačný to dostal tiež. Teploty skoro 40, afty a potom výsyp. Poviem vám, že som pri tomto mladšiom bola veľmi zúfalá…

vandala
26. aug 2023

@dominika0126 verim, mna to odpalilo na tri dni, bolo mi priserne, a u deti ta jednodnova horucka, na ktoru nic nezaberalo...ciste zufalstvo. Do toho zaroven sme vsetky tri mali aj covid, ale o nom sme ani nevedel, uplne lahky priebeh nastastie. O par dni sa im mozno zacnu odlupovat nechtiky, je to nasledok choroby.

kimina21
26. jún 2024

@dominika0126 ako dlho to trvalo?