Je to seborea?

zuzkaburik
2. jan 2023

Ahoj. Je toto seborea? Neuveritelne si dcera skrabe hlavu, ma az také chrasty a okolo vsade take miniaturne svetlozlte lupinky...supinky..na foto slabo vidno ale. Su tam. Dik za rady. Problém je v tom ze sme boli aj u koznej. Ta po sekundovej prehliadke hlavy povedala seboroicka dermatitida a dala nam mediket ictamo, zatial len raz umyté Vlasy s nim ale škrabanie nonstop pokračuje. Tak ci niekto nemá rovnaku skusenost a radu co dalej. O týždeň mame ist na kontrolu. Dcera ma 4 roky.

luccija
2. jan 2023

@zuzkaburik podľa mňa áno a po jednom umytí nečakaj zlepsenie

macekovam
2. jan 2023

@zuzkaburik áno.. Aj dcéra to tak máva... Dlho nám pomáhal šampón Ducray... Zabral rýchlo.. Svrbí ho to tak sa skriabe.. Ten šampón sme používali keď mala stavy ze sa skriabala a mala krvavé chrasty... Nemusí ho používať stále..

dominikavivi
27. sep 2024

Dobrý deň,môžem sa opýtať ako ste dopadli na kontrole,aj môj 4r chlapček to má presne toto isté čo vaša aj sa ide doskriabat boli sme už všade na koznom,infekčnom,imunoalergologii aj gastro a nám nevedia na nič prísť robili aj 100x ster aj krv a nič stále všetko v poriadku,aktuálne s tým zas bojujeme vo veľkom,stratí sa to a zas o pár dní ďalšie sa objavia