Ahojte maly ma 3 roky minuly tyzden mi 2 noci prevracal nasadila som dietu preslo, o 4 dni mi zacal teplotovat 39 . Den bol klud a dnes hnačky. Viroza tak dlho netrva 😐 zajtra idem k dr. Nasadila som hylak a probio. Pije dobre . Da sa to zvladnut doma ak je to rotavirus alebo automaticky posielaju do nemocnice?
Teraz je toho kopec,.aj nasa to schytala. Podstatna je ozaj ta dehydratacia aby nenastala. Cize odsledovat kolko pije, hoci po lyzickach, davat kulisek a sledovat aj kolko vycika.
Nemusíte ísť do nemocnice ak pije a cika. My sme rotavirus zvládli v pohode s 3 ročnou doma.
@marzii35 Moj maly mal nedavno takuto virozu, vracal iba raz, ale teploty mal 3 dni a hnacky tyzden. A este 3 dni pred plnym vypuknutim mal jeden taky den, ked to vyzeralo, ze nanho nieco lezie - nechutenstvo, nezvykla unava. Potom aj vyzeral ze ok, ale nechutenstvo ostalo, az kym to neprepuklo. Viroza kludne moze trvat aj takto dlho.
Teraz je taká viróza a my sme to zvládli do týždňa teraz to má muž neboj sa sa to zvládnuť doma a to moja dva dni vyzerala ako handrova babika
@andrejka1974 mali ste i teploty? Nás ma stále zvýšené
@kalianka moja malá dva dni trošku 37,3