Je to prvá menštruácia?

karina_124
6. sep 2023

Ahojte,
Mam 13 rokov a včera som si našla na gatkach hnedé škvrny. Myslela som si ze to je prva menstruacia a povedala som to mamke. Dala mu vložku a všetko bolo ok, ale dnes som si na vložke nasla väčšiu hnedú škvrnu a na tom krv. Myslela som si ze to už určite bude menstruacia. O také 3 hodiny sa to zopakovalo. Ale večer už nič vložka bola prázdna. Myslíte si že to je menstruacia alebo len sa blíži?

dadis
6. sep 2023

Prve menstruacie byvaju taketo u vacsiny zien

micusa2222
6. sep 2023

@karina_124 to by ti mala mamka všetko vysvetliť, čo robiť, čo používať...

ankare
6. sep 2023

@karina_124 asi si viac menej špinila. Prvé menštruácie bývajú kadejake. Nos v aktovke náhradné nohavicky a vložky.

ankare
6. sep 2023

@micusa2222 rada nad zlato! 🤦

laurika1432
6. sep 2023

Prve menstruacie byvaju vseliake. Tyzden by som isto vlozku pre pripad nosila, lebo spinenie sa moze objavovat prerusovane. Podla mna ide o menstruaciu, tak vitaj vo svete zien

zuza265
6. sep 2023

Mohla to byt aj prva ovulacia 🤗 a menstruacia pride o 2 tyzdne

januska12323
6. sep 2023

Ja ti len poviem buď rada 😁. Horšie je keď nestíhaš meniť vložky.

siska53
6. sep 2023

@karina_124 ano, to bude prva menstruacia. Nemusi byt silna a moze sa striedat aj to, ze nic nemas a zas mas. U mojej 11r. ma prekvapilo, ze ju mala prekvapujuco silnu a slusne dlho trvajucu... Dokonca ju par dni predtym bolelo brusko, len ani vo sne mi nenapadlo, ze ju dostane v tom veku, ako aj ja som dostala..

karina_124
autor
7. sep 2023

Ďakujem vám všetkým za vaše odpovede. Včera som mala už iba hnedé a dnes už skoro nič.