Prosím vás je toto príznak piatej choroby? Od piatku má syn na líci fľaky a teraz sú ešte väčšie. Od včera sa vysypal aj na hrudi a troška na rukách. Inak mu nič nie je.
@vlastakubi3 áno, vyzerá to na piatu chorobu
Áno vyzerá že začína piata choroba, aj keď u kamoškynej malej sa toto objavilo až po vyhádzaní sa na ručičkách a nožičkách..skontroluj aj to, no možno toto môže byť aj reakcia na chlad alebo suchá pokožka
ďakujem, a neviete ako dlho musí byť doma a mimo kolektív?
@vlastakubi3 tak dieťa je infekčné hlavne pred vysevom. Ale nedala by som ho kým tie vyrážky resp iné príznaky má, a ani neviem či vám zoberú dieťa do kolektívu ak ešte uvidia vyrážky. Každopádne má oslabenú imunitu a rýchlo sa na neho všetko nalepí. Takže by som to konzultovala s lekárkou.
@vlastakubi3 ano,piata choroba,v TT a okoli teraz v plnom prude v skolkach a skolach.2 tyzdne treba byt mimo kolektivu
Tak so ste ma teda nepotešili☹ Ale ďakujem
@vlastakubi3 syn skoro 3r sa vyhadzal na ličkach, rukách, aj nohy, chrbát, trošku bruško, žiadna teplota ináč ok. Boli sme u dr. Ma 5 chorobu, nič na predpis nedostal.
@vlastakubi3 áno je to piata choroba teraz je toho veľa aj syn sa dnes s tým zobudil že má vyrážky na lícach a dr. Potvrdila že ide o piatu chorobu ale inak okrem toho nič mu nieje dúfam že to tak zostane prajem skoré uzdravenie
Nám sa urobil fľaky na lícach bez teplot o dva dni na to mal fľaky na rukách a stehnách boli sme u dr a povedala že keď už príznaky už infekčný nieje a pokiaľ nemá iné ťažkosti môže chodiť do školy tak aj chodil .. nikto to od neho nedostal ani nič
Ahojte! Ak smiem - je možné,že by pri 5tej chorobe fľaky "putovali" po tele? Dcéra mala vysypane brucho,o dva dni nohy a brucho čisté. Dnes má ruky a líca a teraz akoby sa jej to dáva na prsty na rukách -zvysok mizne....
Ahojte,mali deti aj hnačky?lebo moja mala 24hod extrémne.čista voda z nej išla.plus zvracala a mala vysyp 2 týždne pred tým,plus v ten deň,ako hnačkovala prišli červené fľaky na lícach
@pe_mi nie myslím,že nás nemal hnačku len červené líca a postupne aj ďalšie časti tela.
@pe_mi ani naši nie. Len fľaky a sople.
@vlastakubi3 myslím že áno