Ahojte. Je toto prejav alergie? Teraz má aj bielka mierne ruzovskaste a nonstop opuchy pod očami až do fialova .Na roztoče, na pele, na prach? Syn byva aj často chorý ale takéto očká máva hrozne často. Na alergologiu chodíme, potvrdenej poruche imunity z krvi mu zatiaľ nebola zistena alergia, že kôli veku sa to nemusí v krvi ukázať. Po otcovi má predispozíciu na silné alergie. K tomu aj kychava a nonstop usopleny. Očká ho vraj nebolia, nesvrbia, nepalia. Ďakujem
pri alergii ta aj svrbia, bolia, slzia, palia, proste okrem zacervenania aj iny sprievodny jav to niektory ma.
@kacena4 áno ona vravela že takým malým deťom kožné nerobievaju, to mal vtedy 5 r, teraz má o rok viac, o mesiac máme termín určite sa spýtam.
@egonsk ja našťastie alergik niesom tak neviem posúdiť tieto prejavy, môj muž je silný alergik a praktický na vsetko možné ale tiež ho oči nesvrbievaju, dokonca ich nemáva ani zapálené, ani opuchnuté, ani vodnate. U neho sa alergia prejavuje iba na dýchacom ustrojenstve
skor by som povedal, ze nejake podrazdenie to ma, mozno zly tlak ... ved uvidis co povie doktor...
Áno, najmä v takomto období keď všetko kvitne tak zvyknú mať niektorí alergici takéto oči.. (moji sú všetci alergici, aj muž a mne sa samej alergia prejavuje len slzenim a zacervenanim oci, nie všetkým sa to prejavuje takto - každý má iné prejavy.. najhoršie to mám keď fúka, vyzerám akoby som stále plakala)
nam robili v 2-3r kozne takze robievaju aj skor
ano moze to byt alergia, skuste poprosit alergologicku nech mu spraví kozne testy z krvi toto nerobia