Ahojte, prosim vas, ak dieta malo dva dni horucku, na 4.den sa v priebehu 10 minut vysypalo na licach (presne ako poprhlenie zihlavou) a po podani fenistilu to vsetko uplne preslo... v noci sa pupence objavili znovu, uz aj na stehnach a do rana to zase vsetko zmizlo... odvtedy sa pupence v priebehu dna v malom mnozstve objavuju a same miznu..... moze to byt podla vas 5 choroba? Bojim sa lebo som tehotna...Mate podobnu skusenost? Dakujem za kazdu odpoved
Nam sa vyrazky neobjavovali a nemizli a vysyp nevyzeral ako zihlavka. Toto bude nieco ine
Skor alergicka reakcia na nieco co papalo..
Ja už som tu minule písala, moje dve deti mali 5. chorobu, aj muž- ani jeden nemal teplotu, pár dní pred výsypom, len únava a "boleli malú nohy", potom typický výsyp na tvári a postupne na nohách, rukách a chrbáte. Boli sme aj u dr., tá nám tiež hovorila, že piata choroba je bez teploty, výsyp bol a potom postupne ustupoval, až úplne zmizol.
@dadica my sme mali siestu chorobu tak sa to vola a su aj teploty pri tom ly sme mali 3 dni 39 potom vysip najprv dlane chodidla cele hrdlo pery uska ritka po tyzdny to bolo fuc kupali sme v hypermangane a natiwralu tekutym pudrom po mesiaci sa zacne osupavat kozicka kde boli pluzgieriky ja som bola v tedy v 4 mesaci tehu a nic som nechitila nastasie ☺
@janamexico to bola ruky nohy usta, nie siesta
Ako dlho trval vysyp na tele pri 5 a 6 chorobe?
Skor siesta to bude