Je to obdobie kiahní?

21. okt 2021

Dobrý deň, tie mamičky čo máte škôlkarov, je teraz obdobie kiahni ? Som tehotná, v 8 mesiaci a ešte som kiahne nemala, sestra ma škôlkara, či sa mu mám pre istotu vo vnútorných priestoroch vyhýbať ?

kopytko03
21. okt 2021

Kiahne sú permanentne. Keby bolo obdobie kedy nie sú, tak by definitívne zmizli.
Synovec ich môže (a nemusí) dostať kedykoľvek, ale byť na tvojom mieste tak už to ten mesiac vydržím a skúsim sa s ním nestretávať.

unicornlady
21. okt 2021

Tak u nás deti pochytali kiahne tento mesiac.

renka30
21. okt 2021

Dcera ked bola skolkarka, tak takmer cela jej trieda dostala kiahne v lete. Ona nedostala a mala potom aj s mladsou na dalsi rok v aprili, nevedno od koho. Takze podla mna sezona kiahni je celorocne.

danulicek
21. okt 2021

moji mali kiahne na prelome júna/júla. ťažko pri tomto ochorení vyselektovať obdobie ako napríklad pri chrípke.

nikol873
21. okt 2021

nie som si ista, ci kiahne maju takto vyclenene nejake svoje obdobie. ale na tvojom mieste by som nepokusala a radsej si dala od nich odstup na nejaky cas.

ferala
21. okt 2021

Teraz je obdobie asi všetkého, keď sú tie deti stále choré, bohvie čo donesú domov najbližšie.

autor
21. okt 2021

Tak ja radšej budem držať odstup, aj keď nechcem aby to vyznelo odo mňa nejako zle, že sa s nimi nechcem stýkať :/ povedia akurát že preháňam

gabsisi
21. okt 2021

No v tomto určite lepšie preháňať ako plakať nad rozliatym mliekom. Od pondelka aj v našej škôlke kolujú kiahne tak čakám čo bude. Keď porodis daj sa zaočkovať. Dospeláci mávajú veľmi ťažké priebehy

spadnutaslivka
21. okt 2021

kde sú kiahne? my sa márne snažíme už roky a vždy nás nejako obídu...nikto v okolí nikdy nemá alebo sa dozvieme až tesne po