Ahojte je to novorodenecké akné? Ďakujem
@kacena4 ďakujem, lebo som už zúfalá z toho....
treba natierať krémom s kyselinou mliečnou, na premastenie. Moja dcérka mala presne toto.
My sme dostali Holtov krém. Smrad jak v Carihrade, ale pomohol skvele
No Holtov krém to je extrém v arómach. Ale dôležité, že zaberie.
tiez odporucam holtov krem. moj starsi toto mal a styri mesiace sme sa trapili. pomohol az ten krem.
Áno a za mňa musím povedať že nič nám nepomohlo, krém so zinkom, holtov krém. A ešte ďalších asi 5. Nakoniec to samé zmizlo keď sme ti vdzali
Pri staršom synovi nám pomohlo umývanie čiernym čajom, hocikedy cez deň som pretrela vatovym tamponikom tváričku.... Keď nie tak potom holtov krém, ale skúsila by som najprv ten cajik. V pôrodnici nám tak sestričky dávali.
Áno je... Ale môjmu synovi to Holtov krém iba zhorsil😔. Nie je to ti vážne, ale veľmi nepríjemné. Môjmu synovi pomohol repik a premastit detským olivovým olejom.
Ano je to novorodenecke akne. My sme v zahranici a tu sa na to nic nedava. Ani sa nic neodporuca. Prejde to eko to prislo. Niekotre deti maju menej, niektóre viac, dlhsie, kratsie. Aj tak to neovplyvnis, tak to nechaj na prirodu. Moja najmladsia tiez mala. po troch tyzdnoch ani stopy. Same to zmizlo.
Ahoj. Je to novorodenecké akné, bábätko sa čistí od tvojich hormónov. Zmizne to samé, neboj sa.
novorodenecke akne