Ahojte moju malu pred týždňom zaockovali proti osypkam dnes dostala vysoke horucky a hnačku neviem či to je nejake vyrusove ochorenie pretoze nevracia aj jej chuti papat alebo to ma z ockovania
Stretli ste sa s niecim podobnym?
Syn tiez cca tyzden po ockovani MMR vakcinou dostal horucku (39,5´C) a hnacku, nevedeli sme mu ju 3 dni zrazit a pediatricka to uzavrela ako virozu. CRP aj rozbor stolice boli negativne. Takze mame take svoje sukromne podozrenie, ze to bola reakcia na ockovanie.
Po mmr su az po tyzdni a viac,zvycajne,pediatricka nas na to upozornovala.
No mohlo sa stať, ja som tiež čítala, že sa môžu objaviť takéto ťažkosti kľudne aj po týždni. Ale doktorka s tým asi aj tak nič nespraví, proste to len bude musieť prejsť a ešte je aj dosť pravdepodobné, že by to ani nepriznala tak ako to urobila doktorka pri mimolimit
Hej, ja som o tom tiez pocula a normalne som z toho vystresovana uz teraz. Viem, ze tu je asi milion tem o ockovani ale normalne sa o tom bojim aj citat, co vsetko sa moze stat
Tiez sme sa s manzelom obavali ockovania, preto sme obe deti dali ockovat az po 1. roku a syn dostal MMR az ako 4,5r.
Je to aj v neziaducich ucinkoch zakze asi je to z toho. Po mmr na 7-10 den. Ale mozu sa aj skor/neskor.