Dobrý deň prajem. Chcem sa spýtať. Boli sme chorí..bez horúčok klasika,sopel kašeľ..malá mala naozaj veľa soplov a kašlala len asi 2-3 dni. Potom to už bolo relatívne dobré ale sople sme jej ťahali naposledy asi 26-27dec...odvtedy to tak utíchlo sem tam kych...a dneska ráno tiež ale už mi dva krát zakašlala ale neviem znelo to skôr ako zabhenutie...viem,nemusí to hned znamenať chorobu
.jazyk má už minimálne biely od choroby...ja len že či už môžeme ísť medzi deti lebo ona je veľmi spoločenská...aj ja si zvyknem kýchnut a nie som chorá a myslim si že aj kasel nie je hneď choroba..len noo takto po chorobe..či to je ešte to alebo ako..horúčky nemá,oči nemá lesklé
cerstvy vzduch zakazdym prospeje. jednoznacne sa netreba doma izolovat, to je este horsie.
Neizolujeme sa dnuka,izolujeme sa od detí. Lenže keď sme von ukazuje k susedom a chce sa hrať s deťmi tak mi jej je ľúto. Ale tak vydržíme teda ešte pár dní.
Ja by som sla, ale niekde von😃 my sme uz mesiace vkuse chori vsetci, vzdy sa preliecine a ako ahle vojdeme niekde do interieru s detmi, bam sme zas tam, kde sme boli