Je to bradavica?

rencakm
25. mar 2014

Nasla som tu prispevky ale skor u mamiciek s bradavicou. Moja mala ma len 4 rocky,spravili sa jej na nozke take vodave pluzgieriky,boli ju to iba pri stlaceni. Myslim si ze su to bradavicky,ma to uz asi 2 mesiace a rastie to. Jedna zacina trosku tvrdnut. Na nozke na prstekoch ma 3 a dalsie 2 sa zacinaju robit a na rucke jednu. Dala som jej vecer na to cesnak,ale zobudila sa s placom, ze ju to stipe.Na foto je to zlte od cesnaku. Poradite,co s tym? Ako sa toho zbavit doma? Zacala som jej davat imunoglukan.

katieg85
25. mar 2014

kupte si v lekarni duofil a treba to natierat 2-3 mesiace.moja mala tiez to mala na nohe.nechodite sa niekde kupat?vedsinou sa to z toho robi ked deti behaju kolo bazenou bez obuvi.
@rencakm

rencakm
autor
25. mar 2014

@katieg85 Dakujem, ale my sme v Kanade ☹ Nechodime sa kupat praveze...

mima88
25. mar 2014

duofilm je na to super...za 3 tyzdne bolo po bradaviciach a to som mala jednu taku velku ako je palec na nohe

mima88
25. mar 2014

@rencakm duofilm zohnala jedna mamicka aj v anglicku v lekarni..skus sa opytat aj u vas

rencakm
autor
25. mar 2014

Pozeram,ze to maju asi aj tu,pojdem do lekarne opytat sa.

zita19
25. mar 2014

@rencakm Duofilm je roztok kyseliny mliecnej a kyseliny salycilovej v eteri. Mozno to nebude v Kanade pod tou istou obchodnou znackou, ale mozno nieco podobne ti v lekarni ponuknu. Ak nie, tak potom vymrazit tekutym dusikom.

raszuz
25. mar 2014

@rencakm skus babsky recept: nakrajat cibulu na 24 hod ju zaliat otcom a potom to prikladat, mne to pomohlo

123zuzana
25. mar 2014

@raszuz ahoj chcela by som sa opytat na ten recept konkretnejsie.. tu cibulu treba nakrajat na kocky a akym mnozstvom octu zaliat? len aby to zakrilo cibulu? a potom prikladat aj s tou cibulou alebo len napr na tampon alebo vatu dat ten vyluh? a ako dlho to reba prikladat? dakujem

raszuz
25. mar 2014

@123zuzana na kocky, najlepsie do sklennej misky, zaliat tak, aby bola cibula zaliata, prikladat cibulu, na to gazu, prelepit ...cca po tyzdni sa ukazu cierne korienky, zacne sa to trosku akokeby odlupovat a do tyzdna by sa to malo dat bezbolestne odlupnut ....ako dieta som mala problem s bradavicami, aj mi vypalovali, zostal mi krivy prst, aj mamina skusala mi na to davat lastovicnik, pomohlo nachvili, ale vzdy sa objavili znova, potom jej ktosi poradil tento recept, pomohlo a dlho som mala pokoj, nedavno sa mi spravila bradavica medzi prstami na nohach, tak so sa liecila cibulou a mam zase pokoj....aste jedna vec, bolo by dobre, keby sa ti tie kocky podarilo rozobrat na jednotlive lupienky a tak prikladat

rencakm
autor
25. mar 2014

@raszuz Ono je to asi fajn,ked je ta bradavica tvrda, ale mala ju ma taku ako tekutu a v strede je ta cierna bodka a ma jemnu kozicku na prsteku na nozke a aj malinky prstek,tak to nie je jednoduche jej nieco tam prikladat,lebo to zasahuje aj zdravu kozu vedla, ktora je velmi citliva. Citala som o tom cesnaku,tak som to skusila a dostalo sa jej to aj mimo tej bradavice a celu kozku mala cervenu a palilo ju to. Tak neviem,ci cibula bude lepsia pre nu.

raszuz
26. mar 2014

@rencakm tam potom ten duofilm 🙂

sammy
26. mar 2014

Mne zabrala na bradavice jednoducha rada - potierat vlastnym mocom. Jasne, ze na chvilu a potom umyt. Ziadny prirodne ani chemicke pripravky nezabrali.

barnabel
8. máj 2014

A už ste prišli na to , čo to je ? Ja to mám na tom istom mieste .. tj na palci na tom zahybe a netusim , co to je .. nieje to však hladke... ale take ako roztrapkane ...

aleka
11. máj 2014

na bradavice je výborny tea trea olej