Kocky, pomoc, lebo som na pokraji infarktu a hystercim... Kukame pred hodinou so synom telku a toto cudo som mu nasla vo vlasoch. Asi blcha? Preboha, sak ked u nas stihla zalozit rodinu? Kde mam hladat? Vysavam vsetko, vratane matracov, prezliekla som periny.. Ked nakladla,taklen kolo postele? Ci aj plysaky, skary?
Nerob paniku, blcha nie je tarantula. Ako si ju chytila a prave vo vlasoch? Nezvycajne miesto, ona stipe na tele, nie vo vlasoch. Ak si ju chytila, je to dobre. Nemusis vsetko prezerat, nestihla nakladt tak rychlo vajicka, neboj sa.
@oli18 Syn je pn, takze dnes sme von neboli, ale asi doniesla dcera zo zusky (v jednej budove i specka skola sidli a ma na chrbte dva stipance) a potom sa spolu gulali po zemi, ked sa hrali. Ja som tiez za svojho zivota blchu nevidela, ale malo to take charakteristicke nohy visiace. Ja by som radsej aj tu tarantulu, tu aspon riadne vidis 🤦🏼
@sojorez pri blche ( nikdy som ju doma nechytila aj ked sme raz ocividne mali) som len prezliekla periny, povysavala, vystriekala matrace uz neviem cim, a cakala co bude. Uz nebolo nic.
Horsie som to znasala ked dcerka dostala vši 🙈 to islo vsetko rad radom bud do práčky a co sa nedalo prat na vysoku teplotu tak do mrazaku , plysaky som zabalila do vriec a uz nikdy nevytiahla. Vsetko dokladne povysavat, okrem posteli aj gauc, ja som uz potom videla všu aj na zemi az to bola ona neviem ale panika niekolko tyzdnov 😁
Nieee,nie je to blška. Možno muška. Som psickarka,viem 😉
@zuzanazu85 Kiez by, ale na dcere som nasla dva stipance 🤦🏼
Nejake dlhe nohy ma. Ak si ju zabila a vysla z nej krv, tak to je blcha.
vyzera to na blchu
U nas bola jedna tiez. Boli sme tyzden vystipany kym som ju nasla. Stipala len po nohach a len vybrane ciele. Asi podla krvi...ktora jej viac chutila. Ja som s tymi stipancami aj u koznej bola. Lebo sme nevedeli co to je. Cela izba prevratena hore nohami. Ja som aj dierky po klinoch prelepovala paskou ci nahodou tam neprespava svina jedna. A potom som ju nasla lebedit na mojej nohe na velkom palci. Nasledovala vrazda prveho stupna. Od vtedy bol klud. Ziadne dalsie....nastastie.
Ja ratam s tym, ze ju dcera doniesla cerstvo vcera, nikto nie je dostipany, len ona a synovi sa asi nestihla, bo som po nej rovno skocila. Cize take 3 hodky u nas mohla byt, tak dufam, ze nepodlahla tuzbe po rozmnozovani. Uz 2x vsetko povysavane, pracka perie a ja zmyvam. Nasla som sanytol na roztoce a pisu, ze i na blchy, tak idem prestreknut.
@euka210 Ja ked som to zbadala, rovno som ju na synovej hlave rozmliazdila, az to prislo o hlavu - mozno preto nevyzera celkom ako blcha. Zvrchu to vyzeralo ako tenka spinka a az ked su to prevratila, tak bola plocha. Fakt netusim, kedze realnu som este nevidela. Ked su napite, nie su pomalsie? Ja teda hej, s plnym bruchom 🤦🏼
neplas. skoc do lekarne a povedz, ze chces pripravok na vlasy proti vsiam a blcham - nech ti nieco predaju. nebudes prva ani posledna. vystriekaj hlavu, okup syna, oper veci a je to.
Asi ano. Blcha ma pevne telo, ked ju pritlacis nechtom o nieco tvrde, tak "pukne" (a je po nej). Chrobacika ani musku takto nepuknes.