Dobrý deň,chcem sa vás opýtať ,nemôže to byť alergia na náušnice ? Dcérka 21 mesiacov to má za obidvoma uskami,framikoin nepomáha .ale dierky nemá ani zapálené ani červené ,len za uskami .
Aky je to kov? Framykoin su antibiotika,kto vam ich predpisal?
Vidim ze nie su zlate,pravdepodobne ma alergiu.detom by sa mali len zlate davat
@lenuliatko84 je to biele zlato
@stanulienkat nie framikoin ,som sa pomýlila ,kalciovu masticku som davala
@najzienka moja malá mala tiež reakciu na zlaté náušnice. Kúpila som jej chirurgickú oceľ a odvtedy nie sú problémy, vyskúšaj.
Ako ich ma dlho?nasej sa toto vyhodilo az v skolke ale z prednej strany obidve dierky.bola to choroba ruky-nohy usta.zabral detol a repik. Este moze byt ze ak nenosi copik ze sa jej zaparilo za uskami
Nasej tieza tak ale spredu suche okolo dierky a potom cervene..pozri do pusy na zadok na dlane a chodidla ci nieco nema vyhadzane.my sme mali len 3-4 pupaciky a tie uska
Vymen za žlté. Skús. Každé zlato má iný pomer kovov v ňom. Niečo jej vadí. Este dnes by som jej ich dala vonku.
@najzienka nastrelovacky su vacsinou hypoalergenne z chirurgickej ocele.. skusot teda chirurgicku ocel alebo ine zlato.. toto vyzera na kontaktnu alergicku reakciu.. mozno kombinacia zlato plus pot ked sa v tychto teplach spotila za uskami
@vittekovaveva asi dám naspäť nastrelovacky,len na tých sem tam bolo vidno hnis ,a na tých nič ,asi to bude aj tým že je teplo
@stanulienkat framykoin sa dava ma take veci, casto pomoze...aj po prepichnuti usi sa dava..
@najzienka ja som raz mala tiež také za ušami. Mne spôsobil pirsing alergiu, takže nemôžem mať v ušiach dlho náušnice.
Niečo mi nerobí nič a niečo mi vadí už po pár hodinach. Z pravidla zlato viac. Ale retiazky mi nevadia.
Ja nepochybujem, že to má z toho. Veď to má presne tam, kde má dotyk s tým.
Podľa mňa ti na kožnom veľa nepovedia. Ja by som jej to dala dole, nech sa jej to upokojí alergie sú hnusne veci ktorých sa ťažko alebo vôbec nedá zbaviť.
@katrin21 ano,je to na hnisajuce loziska. Len ludia si ho mnohokrat sami naordinuju,aj ked netreba,mazu si to 2 dni,aj ked minimim je 7 dni. A vznikaju rezistencie. A kludne to moze byt aj mykoza.
@katrin21
A po prepichnuti usi sa nedava pausalne.
@stanulienkat moze a aj je asi vdaka tomuto teplu,ale Framykoin sa fakt daval aj za socika,aj moja segra si v dospelosti davala u lekara a kazali jej preventivne davat,je to rana atd.. vznikne sa zapalit .. dnes sa uz nastreluje,ale aj synova dcera si dala nastrelit hore a z 2 sa jej jedna brutal zapalila,az Framykoin pomohol,ked som jej dala velmi ju to aj bolelo cele zapalene..
skuste sa opytat a hodit foto aj do tejto skupinky, tam vam zdravotnici poradia😉
https://www.modrykonik.sk/group/6796/