Je potrebné probiotikum pre 7 týždňové dieťa?

lupena
7. mar 2013

Ahojte. viete mi niekto poradiť? mám 7 týždňové dieťa, berie antibiotiká.. Je potrebné aby som mu dávala aj probiotikum keď je kojené?
Ďakujem.

kacoorka
7. mar 2013

@lupena moja brala atb ked mala 2mesiace a hned sme vyfasovali aj biogaju probiotika tak asi by som aj dala alebo si daj ty probiofix

pemizb
7. mar 2013

To je otazka na lekarku. Uvidis ako bude tvoje babo kakat. Ked sa ti nebude zdat farba, spytaj sa lekarky. Nase dvojicky papaju bio gaiu. Je tam sice napisane ze od 3. mesiaca veku dietata, ale nase dvojky su nedonosene a lekarka nam povedala ze mozeme ju davat. A to este nemali ani dva mesiace

kattrin5
7. mar 2013

.my tiez a berieme stale biogaiu

matozazzo
7. mar 2013

Ja by som dala... Antibiotika narobia sarapatu,aj ked inde pomozu,ale nic tym nepokazis. My sme davali aj kvoli bolesti bruska

sisaha
7. mar 2013

@lupena ano..biogaia 5 kv, minimalne este tyzden, dva aj po dobrati atb.

brumka
7. mar 2013

ano pri antibiotikach je dolezite braj aj probiotika, aj keby nebrala antibiotika probiotika niesu naskodu praveze je to velke plus, treba ich brat aspon pol roka.

simca06022011
7. mar 2013

ano, davaj... my sme sice ATB nebrali v takom veku ale drhy mesiac som jej zacala davat dolphinus infant (su od narodenia vhodne) a davala som cca mesiac a daco... nemali sme vdaka tomu nikdy problemy s bruskom a kakanim... a ATB urobia riadnu sarapatu v crevach, probiotika pomozu tomu predist a pomozu aj k skorsiemu vylieceniu 🙂

lupena
autor
7. mar 2013

ďakujem vám všetkým za odpovede.. myslela som, že materské mlieko je aj prírodné probiotikum