Dobrý deň, našej maličkej sa začali potit nožičky, odkedy je stále v pohybe, začala štvornožkovať a teraz aj chodiť....má jeden rok...odkedy ju obúvam, začali sa nožičky potiť tak, že má vlhké ponožky niekoľko krát za deň. čo sa s tým dá robiť? Krvný obraz má v poriadku, bolo by vidno na ňom nejaký problém, či ju mám ísť dať vyšetriť? V noci sa nepotí a nepotí sa ani na celom tele, ani na vláskoch...len nožičky a občas má aj ručičky vlhké...už som zúfalá ☹
Deťom sa potia nožičky veľmi a veľa, treba im kupovať kvalitnú obuv a podobne. Nie je to vada
aj mojim detom sa potia nozky. nehrozi, ze by som im do jasli kupila klasicke latkove papucky..musia byt odvorene, vetrane sandalky (rozdiel v cene 25€, ale co uz). ale inak su zdrave, takze to asi problem nebude-len je to neprijemne a treba to zohladnit pri vybere obuvi.
ja mu raz za čas natriem s dubovou korou-mast
nie je jej teplo? Ked nasho trochu viac naobliekam, tak ma spotene nohy.
A dnu otvorene papuce.
moja bola na tom tak isto.... som sa už bála že je nejako chorá alebo niečoo.. ale našťastie už sme zmenili topánočky tak je v poho a nožičky sme mastili lebo ich mala horšie ako stará babka... 🙂
Moja to ma doteraz (ma 2 r.). Co som si tu citala - je to casty problem. Neboj, je v poriadku. Kupuj len bavlnene ponozky a pancusky, casto men, po umyvani dokladne osus. Nasej malek to sposobilo kozny problem - cervene miest medzi palcekmi, olupujuca sa koza.. Pomaha imazol...