ahojte moj maly ma 9 mesiacov obcas sa nam stava ak chcem podat sirup ze ho napne a vyzvracia sa dnes napriklad jedol cestovinu napil sa naplo ho a vyzvracal sa potom sa normalne hra o 2-3 hodky zase papa a nic mu nieje ale nechapem to ze ho niekedy z niecoho proste napne mate nejake skusenosti?
zrejme ak mu nieco nechuti dne sme skusali cajik iny ako pije tak si myslim ci nie z toho ze mu nechutil nenutila som ho pit ochutnal no zle to dopadlo sirup aky kolvek nema rad moze to byt tym?
este dodam ze mrkvu nemusel od zaciatku tak som mu ju nedavala no skusila som zase mal ju ked len zacal papat skusila som pred mesiacom 2 lyzicky ok
potom na 3 ho naplo a pogrcal sa zacinam uz mat strach ho vobec krmit lebo ak mu nieco nechuti tak ma bud citlivy zaludok ze to ide hned von alebo ja neviem a clovek nevie aj to co mu chutilo mu uz nechuti a naopak cize skusame on rad papa len ja neviem co to znamena to ked ho napne
snazim da davat po menej jedla a castejsie aby sa neprejedal neje velke porcie aby bol prepchaty