Je normálne ak 2 týždňový má v noci zrýchlený dych?

jankulicek
30. aug 2011

Cez deň je to ojedinelé, ale večer a v noci, začne malá zrazu veľmi rýchlo dýchať na pár sekúnd a potom zasa dýcha normálne. Občas zasa pri dýchaní vydáva zvuky akoby lapala po dychu, ale to trva tiez len tak sekundu-dve a znovu sa to da do normalu.

janemari
30. aug 2011

Niekde som čítala ,že je to normálne,detičky sa prispôsobujú novému životu. Pokiaľ sa to stáva počas spánku tak sa jej niečo sníva 😉

azarijka
30. aug 2011

myslim ze aj nasa to robila ked bola mensia - nepravidelne dychanie, chrapala, chrcala a kadejake zvuky divne vydavala ... preslo to postupne do 3 mes.

romea
30. aug 2011

myslím, že je to normálne, niekedy dokonca môže aj chrčať. My sme boli s tým u doktorky a povedala, že malinké nemajú ešte v nošteku a v dýchacích cestách dorastené kostičky a preto niekedy chrčí, že sa to časom upraví

vefi89
30. aug 2011

aj ja si myslím, že sú to sníčky 🙂 mne malého aj strhávalo, aj plakal zo spánku, aj vzlykal, a tiež aj zrýchlene dýchal ako opisuješ , a dokonca sa aj rehotal 😉

katka1981
30. aug 2011

aj u nas to bolo, ale uz si ani nepamatam v akom veku

sampo
30. aug 2011

moja to mava doteraz 🙂 vtedy sa jej nieco sniva..

macamac
30. aug 2011

presne ako píšu baby-je to normálne,niekedy smiešne-keď sa moji smiali alebo aj akoby výskali 😉
a niekedy som sa tiež bála,keď začali rýchlo dýchať-a potom prestali na chvíľu,ako keby uťal 😕 som čakala,či začnú dýchať znova....ale to súvisí s fázami spánku - hlboký, plytký /tuším majú aj označenie RAM a ROM/ a väčšinou pri tom rýchlom dýchaní sa im aj očká pod viečkami rýchlo hýbali 😉
neboj,kým si zvykneš,aj to prejde 😀 🙂 😉

moncicatko19
30. aug 2011

aj moj to mava to sa mu nieco sniva a zacne sa usmievat pritom alebo tak sa zacne tvarit ako by isol plakat 😉 😉

zuzana123456
31. aug 2011

Ahoj, moja to tiez zacala mat asi pred tyznom.

medyna
31. aug 2011

aj nasa to mavala, ked bola malinka. Tiez som ju ale dost pozorovala, a nacuvala jej dychu... bolo to vsetko pre mna nove, tak som ju stale kontrolovala ..... 🙂

kvetinqa
31. aug 2011

Ja mam overene, ze je to normalne. Nas maly sa narodil s vodou v plucach a tak som sledovala dychanie od malicka. Lezali sme tyzden v detskej fakultnej a hned ako zacal rychlejsie dychat, robila som stres. Jednu noc pri mne presedela velmi ochotna doktorka, ktora mi vysvetlovala, ze zmeny tempa v dychani su najma v noci uplne normalne... takze neboj.

p.j.jacky
31. aug 2011

ano je to normalne.Ono dycha aj podla toho co prave ve snivani preziva. 😉