Cez deň je to ojedinelé, ale večer a v noci, začne malá zrazu veľmi rýchlo dýchať na pár sekúnd a potom zasa dýcha normálne. Občas zasa pri dýchaní vydáva zvuky akoby lapala po dychu, ale to trva tiez len tak sekundu-dve a znovu sa to da do normalu.
myslim ze aj nasa to robila ked bola mensia - nepravidelne dychanie, chrapala, chrcala a kadejake zvuky divne vydavala ... preslo to postupne do 3 mes.
myslím, že je to normálne, niekedy dokonca môže aj chrčať. My sme boli s tým u doktorky a povedala, že malinké nemajú ešte v nošteku a v dýchacích cestách dorastené kostičky a preto niekedy chrčí, že sa to časom upraví
aj ja si myslím, že sú to sníčky 🙂 mne malého aj strhávalo, aj plakal zo spánku, aj vzlykal, a tiež aj zrýchlene dýchal ako opisuješ , a dokonca sa aj rehotal 😉
aj u nas to bolo, ale uz si ani nepamatam v akom veku
moja to mava doteraz 🙂 vtedy sa jej nieco sniva..
presne ako píšu baby-je to normálne,niekedy smiešne-keď sa moji smiali alebo aj akoby výskali 😉
a niekedy som sa tiež bála,keď začali rýchlo dýchať-a potom prestali na chvíľu,ako keby uťal 😕 som čakala,či začnú dýchať znova....ale to súvisí s fázami spánku - hlboký, plytký /tuším majú aj označenie RAM a ROM/ a väčšinou pri tom rýchlom dýchaní sa im aj očká pod viečkami rýchlo hýbali 😉
neboj,kým si zvykneš,aj to prejde 😀 🙂 😉
aj moj to mava to sa mu nieco sniva a zacne sa usmievat pritom alebo tak sa zacne tvarit ako by isol plakat 😉 😉
Ahoj, moja to tiez zacala mat asi pred tyznom.
aj nasa to mavala, ked bola malinka. Tiez som ju ale dost pozorovala, a nacuvala jej dychu... bolo to vsetko pre mna nove, tak som ju stale kontrolovala ..... 🙂
Ja mam overene, ze je to normalne. Nas maly sa narodil s vodou v plucach a tak som sledovala dychanie od malicka. Lezali sme tyzden v detskej fakultnej a hned ako zacal rychlejsie dychat, robila som stres. Jednu noc pri mne presedela velmi ochotna doktorka, ktora mi vysvetlovala, ze zmeny tempa v dychani su najma v noci uplne normalne... takze neboj.
ano je to normalne.Ono dycha aj podla toho co prave ve snivani preziva. 😉
Niekde som čítala ,že je to normálne,detičky sa prispôsobujú novému životu. Pokiaľ sa to stáva počas spánku tak sa jej niečo sníva 😉