Je možné že ročne dieťa prehtlo tuzkovu batériu aaa, moje dve deti ďalšie meneli baterky v ovládačoch a moje tretie najmenšie behalo po koberci a bojím sa či im niečo nespadlo s dózy myslíte že by kašlalo alebo niečo ???žeby som to tak zistila
@matullienka na naše bábo čo vydi všetko tisne do pusy preto ma to napadlo a zľakla som sa
Odporucam, okamzite rötgen,obsah baterky rozlepta sliznicu,otrava.Cital som ako dieta prehltlo knoflikovu baterku a zomrelo.
Nemyslim si ze by prehltlo taku baterku, mam skoro rocneho a teda nie je tak hlupy…okostuje ale neprehltne. Podla mna by sa mu to ani nezmestilo cez krk, vsak my dospeli by sme s tym mali problem.
Nemyslím si, že by ju prehltlo. Jednak je dosť velka (krk dieťaťa maly a úzky) nechuti a minimálne by kašľalo.
Radsej ako si domyslat ist na pohotovost a byt si isty ze je vsetko ok-tiez som citala na internete ako dieta prehltlo baterku-vypalilo mu to dieru v zaludku-akutne operacie a dozivitne nasledky-tak radsej by som sla l lekarovi a nech na mna pozeraju hoc aj ako na blazna ale lepsie ako riskovat ze sa dietatu nieco stane…
A chýba ti tá baterka? Či prečo ťa to napadlo?
Bola baterka nabitá alebo vybitá? Ak nabitá tak máte problém, okamžite do nemocnice
@koniarova áno taká
@koniarova to je tá úzka tuskova
Veď si zmeraj, koľko má CM na dĺžku. To je absolútne nereálne podľa mňa.
@koniarova 4,1cca
Hladaj tu baterku, ak nenajdes a zbastil ju, perforacia creva. 💥
Treba nehody doriesit vzdy, my, ked sme len stratili ihlu, museli sme dohladat.
S baterkami nie je sranda, radšej ísť na pohotovosť a riskovať divné pohľady ako možné doživotné následky.
Baterky sú veľmi vážna vwc, info priamo od kamošky, čo robila na detskom urgentne, rozklepaju sliznicu a môže to skončiť najhoršie😢. Utekajte urobiť RTG, vedia to vybrať.
Inak mne 9m syn zjedol 5centovku, ktorá sa mu zasekla v krku, skončil na operačnom stole o pár hodín, pri deťoch do roka je mozne všetko naozaj.
Pre pána ako ťa to napadlo? Ročné dieťa má ešte problémy jesť pomaly kasovite jedlá alebo pokrájané na mini kúsky neviem si predstaviť ako by prehltlo baterku veľkosti aaa bez zakuckania