Je možné podstúpiť narkózu po liekoch na alergiu?

adamkofjo
12. feb 2016

Chcem sa spytat dcera ide na hadicu ktoru jej budurobit v narkoze a uzivala lieky od alergie oze podstupit narkozu neviem ci ih mam vysadit alebo mm na ne upozornit v nemocnici mozu sa vobec uzivat pred narkozou niake lieky

pribinak
12. feb 2016

Vsak tam cim skor zavolaj, povedia ti to uplne presne ci ano alebo nie

adamkofjo
autor
12. feb 2016

Vedto mi tam ideme v pondelok a uz sa tam asi nedovolam a obvodnej som sa zbudla spytat

janickadr
12. feb 2016

@adamkofjo A aky liek uziva a kedy ho zvykne uzit, rano ci vecer? A to idete na gastroskopiu v celkovej anesteze?

adamkofjo
autor
13. feb 2016

Vecer aeriussirup ja som jej ich teraz radsej uz nedala len sa bojjm ci to niako nemoze ovplyvnit narkozu

janinah
13. feb 2016

lieky na alergiu jej dávaj ako má brať,potom pri príjme sa ťa budú pýtať čo užíva a povedia,či brať ráno pred vyšetrením

zuzik307
13. feb 2016

@adamkofjo vecer jej ho kludne mozes dat, rano ostat uplne nalacno aj nasmadno...som anesteziologicka🙂

adamkofjo
autor
13. feb 2016

Dakujem

janickadr
13. feb 2016

@adamkofjo Ked je to vecer a na zakrok, ci teda vysetrenie v narkoze idete az rano, kludne jej tie lieky daj, pripadne, ak sa velmi bojis, daj jej ich trosku skor, o 16-17.00hod.. Inak, tieto lieky sa bezne podavaju aj pred operaciou este den pred uspatim.

adamkofjo
autor
13. feb 2016

Dakujem som kludnejsia

katka1981
13. feb 2016

@adamkofjo, ale mozes, preco sa tak plasis. Pred operaciou sa musi 3 dni pred vysadit anopyrin a lieky na riedenie krvi, ked pojdu pacienta rezat aby nevykrvacal. Malej idu robit len biopsiu, tak sa neboj. V tedn den jej nedas ziadne lieky a je. Inak sa davaju nevyhnutne lieky, kt. by ohrozili zivot pacienta, ale bez lieku na alegiu vydrzi a das jej ho niekolko hodin po zakroku ked bude moct, cca 2 hodiny po.