Je moje dieťa choré?

5. feb 2024

Zdravim vas idem si sem po radu lebo uz neviem kudy kam mame syna ma 4 mesiace od narodenia bol vzdy kludne dobre babatko No od kedy ma 4 mesiace ako keby mi ho vymenili v kuse uknucany urevany jeduje sa nervaci ak sa pohraje 10 minut je to az vela V kuse vsetko hryzie hracky moju ruku svoje vsetko co sa mu dostane do ruk
Ma sopliky nespime preto v noci crp nizke vyter z nosa negat
Kde je teda problem? Napadli ma zuby ale dasna nema ani opuchnute ani cervene ani biele
ale strasne sa jeduje ak do niecoho hryzie davame geliky ale ziadna slava este aj spanok ma nekludny a to aj spi viacej ako spaval pred nedavnom
🥹 mozu to byt zuby ci mam zase oslovit
Pediatricku nech ho pozrie? Minuly tyzden sme tam boli zo soplikom
No vysetrenia su ok
Nikde nic zaver vyroza ale tie dasna sa mi zda ak to su zubky tak to zacali len pred par dnami moze to byt ono ?

nika898
5. feb 2024

Podľa mna zuby. Nemusíš ešte nič vidieť. Dieťa to proste cíti.

petulela
5. feb 2024

Kľudne to môže byť regresia. V štvrtom mesiaci to býva.

fiafia
5. feb 2024

Podľa mňa zuby. Nemusí to hneď byť vydno

asocial
5. feb 2024

Nemusia to byť zuby, ale dosť veľa bábätiek sa takto správa.. naši v tom čase aj hrozne zle spali, jeden začal odmietať prsník... Inak, keď mojim rástli zuby, ani sme to nevedeli, iba zrazu zub, žiadne červené ďasná...

autor
5. feb 2024

Myslite ze v tomto mesiaci su deti take. ? Pred spanim pusti neskutocny plac nie a nie zaspat je to hrozne a fakt nema koli comu jedine co ma napada su fakt tie zubky 🤷‍♀️
Hodinovy plac len tak az sa dusi zo slinkami

sofia1979
6. feb 2024

Zúbky kľud určite

taktotedanie
6. feb 2024

Co sa tyka zubov tie nemusi vidiet aj 2 tyzdne a dieta uz bolia dasna ved daj camiliu

autor
6. feb 2024

Ked sme boli na poradni maly mal 3 a pol mesiaca mi vravela ze na zuby je skoro to uz cmulal hracky rucicky prsty teda robi to uz dlhsie ale vzdy to bolo skor take ze sa hra a nie ze ho to az rozplace a rozculi tak ze potom ho neviem ani utisit dnes som kupila camiliu mame aj geliky