Dobrý deň imunológ nám predpisuje imunor, nakoľko dcéra je často chorá v škôlke, lekár jej robil aj rozbor imunity- vyšlo že je náchylnejšie na vírusy …nie je v tomto prípade lepšia voľba issoprinosine ? Na druhej strane dcéra máva zelene soplíky väčšinou jej vyjde moraxella baktéria ….no crp ma stále negatívne tie mamičky co ste dávali aj imunor alebo issoprinosine ktorý sa vám zdal účinnejší ? Ďakujem za rady
Imunor bez debaty
Ako často dávate imunor? Aj dcéra ho berie ale pozitívny efekt som nezbadala...
@fiafia raz to týždňa ..počas mesiaca ….napr. Každý pondelok ráno nalačno
Takže napr mesiac a potom pauza a zase? Nám dala dr na tri mesiace, dávali sme každú nedeľu.
@fiafia áno mesiac a dali sme pauzu a videla som už výsledok že vydržala v škôlke napr aj 6 týždňov bez choroby … a vám to nezabralo ?
Nie, myslím že nie. No je pravda,že sme dávkovanie prerušili. Dcéra mala operáciu a boli sme následne hospitalizovani s xy liekmi,takže sme nedávali. Teraz ideme dobrat ten zvyšok.
mne bolo z isoprinosinu zle po dvoch dnoch a to mam skoro 40 rokov
Som musela prerusit liecbu
Môj 5rocny bral teraz od septembra 3 mesiace isoprinosine a teda bez efektu chory tak ako aj vlani. Ak ešte bude mat nejakú imunomodulacnu liečbu tak jedine niečo iné mu dám.
Mne dcéra z Imunoru vždy vracala a to ma fakt silný žalúdok, nikdy viac.
@veronicka1901 prepac aleto teda nema silny zaludok, nechapem z coho tam moze vracat z 10 ml vody s praskom ktory pomaly ani vidiet neni?
@angelinja Za celý svoj 11 ročný život vracala dokopy tak 7x, z toho 3x z Imunoru. Alergologicka nám hovorila, že niektoré deti to zle tolerujú, odvtedy nám ho nepredpisuje. To nie je len prášok rozmiešany čo vode, keby to tak bolo, tak by asi neslúžil na podporu imunity. Nám ho predpísala kvôli častým herpesom, niekedy vraj pomáha. Nechápem, ako môže toto niekto napísať ☹️.
@angelinja ešte mám prívalový leták s nežiaducimi účinkami, nech sa páči
nie imunor je lepsi "silnejsi"