ahote, nemate niekto prosim skusenost, nas maly je uz vyse tyzdna na novom mlieku - Nutrilon 1, predtym sme ako predcasnici mali Pre Bebu Discharge, koliky boli, ale inak vsetko vporiadku, aj kakanie a ziadne zvracanie. Odkedy davame Nutrilon, mava hnacky a tie paradne kyslo smrdia, skoro po kazdom papani zvracia a s bruskom je to este horsie. Doktorka hovori, ze este musime vydrzat, ci sa to neupravi. Teraz ma 3. den Nutrilon Comfort, ale ziadna zmena. Vdaka za rady.
v ziadnom pripade to nie je v poriadku. zmen znacku. nutrilon vynechajte
tiez by som uvazovala nad zmenou mlieka
Pri prechode na ine mliecko mozu deti zareagovat rozne. Bud sa to casom upravi alebo potom treba skusit ine. Nam sa velmi osvedcil Sunar Nutradefense.
ahoj skusila by som este nutrilon HA nam tiez vsetky mlieka robili zle...az toto bolo dobre klasicky aj comfort sme mali...ak mate niekto alergiu tak skuste...inak treba zmenit mlieko a dala by som este ja osobne probiotika, biogaju a babycalm
ja som za mlieko hami,viacery hovoria ze ma dobru chut a ne len mlieko ale aj vyzivy hami su vyborne.
skuste HA a probiotika praskove pre babatka.. tie nam pomohli ŕychlo
Asi odveci, ale podla nazvu som sa bala, ze si to kostovala... 😀 😝 Ja by som zmenila vyrobcu mlieka. Napr. Babylove.