Ahojte maminky
Chcem sa opytat mávate takéto niečo že sa Vášmu dieťaťu z ničoho nič urobí červený kruh na konečníku a potom to zmizne...
Dcera sa mi sťažuje že ju páli. Včera nemala nič dnes ako rajčina..., už sa nám to stalo... potom to aj zmizne... Tak isto sa nám to stáva aj s ,,predkom"...
Postupne sa jej to stratí, v tej situácii nepomáha nič. Zapariť sa nemohla... Opakuje sa to..
Mávate to u detí čo su alergici?... Alebo mávate to ako príznak nejakej virozy?... Aké máte skusenosti
Dakujem
má citlivú pokožku,umývať a natierať po každom wecku
U nas to bolo aj cez leto... Ale ono to prakticky zmizne aj bez vacsieho mastenia , len som si citala ze niektore deti maju take priznaky ked su na nieco alergicky na nejaku potravinu.
Tak som chcela vediet skusenosti mamiciek, ktorych deti su alergici. Tiez sa mi zda , ze ked takto ocervenie tak potom ochorie... ALe mozno je to len zhoda nahod. Tak ma napadlo ci niekto nema podobne skusenosti....
@zuzuj môžem sa spýtať, na foto máš bábo v profile 6r. dievčatko....
ak sa jedná o 6r. dievčatko, predpokladám, že si po wc utiera zadoček sama - jednoznačne zlé utretie po cikaní, kakaní....úplne bežná vec, žiadna veda, žiadna alergia, žiadna choroba.
Zvycajne ked sa zapari, tak to ma taky nepravidelny tvar a su nejake podmienky, ze neodhadneme pocasie, alebo napr. ma pancusky a vela beha. Toto je taky krikravo cerveny presny kruh, ziadne stopy stolice ( utretie ok) , volne gate, bavlnene spodáre a takej riadnej zaparenine predchadza ak dieta to ma uz ,,nacate" ze je dajme tomu velmi teplo je trochu cervena a do toho este beha a pod. tak sa to zhorsí...Teraz mala kozu uplne bielu a poobede uz tento kruhovy flak.... ale ak mate skusenost ze to takto z nicoho nic je zaparenina tak ok... asi sa to akoo zaparenina teda neda vylucit. Zaujimalo ma len ci to nemaju deti ktore mavaju na nejaku zlozku alergiu...ta zvycajne taku prudku reakciu ma...
Jaj teraz som si to precitala poriadne, opakuje sa to, podla mna ide tiez o zapareninku v kombinacii so zlym utretim
Poziadaj vyter na pritomnost parazitou
@zuzuj je fakt jedno ako je dieťa oblečené, stačí ak si raz za deň utrie zadoček nedbalo a po pár hodinách uvidíš toto 🙂
stopy stolice hľadáš asi márne, čo takto stopy moču?
ja fakt nechápem čo ťa motivuje spájať zaparený, zle utretý zadoček s alergiou, či inou chorobou, skúsiš mi vysvetliť ako si prišla na toto spojenie?
Zaparene, vystipane. Uplne bezne...
@zuzuj ahoj moja skoro 5 rocna dcerka to mava zrejme ked ju zle utru v skolke po velkej...maj aj slaby ekzemik ale len v zime a tym padom aj citlivejsiu pokozku.vecer ju poriadne umyjem laktacidom vyzehlim nohavicky a ritku natriem nahrubo sudokremom.to jedine zmierni stipanie.takze ja si myslim ze je to z bakterii z rektu v kombinacii s potom atd...