ahojte baby moj maly mal asi pred mesiacom ov.kiahne no a aj ked som davala velky pozor aby som chrasticku nestrhla ostali mu jazvicky,sam sa neskrabal a ani som si nevsimla zeby nieco islo na silu dole...nepoznate nejaku masticku nato aby zmizli?dakujem
nezmizne, len ako bude rast, bude to menej vidiet: ja mam niektore doteraz ☹
no tak to je zle..ale preco mu ostali ked nesli nasilu dole?ved jazva ostava az ked sa nasilu strhne chrasticka nie? ☹
tanja, tie vyrazky mohli byt hlboke a urobili zmeny v kozi. ja som dievcatam natierala jazvicky na tvari dermatixom, ostalo im len po jednej jazve kazdej
moja žabka prekonala kiahne pred rokom,tiez si nestrhla ziadnu/mala ich pozehnane/.tanja,ono po mesiaci je to este vidiet,aj ked je to odpadnute.casom sa to strati,ale take tie,co sa vysypali medzi prvymi,su najagresivnejsie su hlbsie/.malej ostala jazva na lopatke,to bola ta uplne prva kiahna,bola aj velka,aj hlboko.je to normalna viditelna jazva,nastastie nie je na tvaricke,a vzadu na chrbatiku neva. 😉
aj moja dcera mala pred 3 tyzdnami kiahne a mala ich strasne vela, vsade, hlavne na hrudi a tam sa to najhorise hojilo, lebo tam a aj najviac skriabala. tiez dufam, ze jej to zmizne, lebo by som bola nestastna, keby jej ostali jazvy zrovna na dekolte. hovori sa, ze sa to detom pekne zahoji.....tak dufam 😉
no tak moj drobec mal dost aj na hlavicke a aj na tvaricke no a zrovna mu ostala jedna na tvaricke na chrbatiku by ani nevadilo ale na tvaricke? ☹ tak dufam ze to prejde a nebude to tak vidiet....
čím sa mastia kiahne? ked už su? tekutym pudrom?my síce nemame chala bohu,len zistujem preventivne.ja som mala v 18tke,takže som to neškriavala a aj tak mi ostali pár dierk niekde pri zadku 😀 (asi ked som si utietrala dupu 😅 ) ,sesterka ma jednu z detstva hned na čele a je dosť vidieť - a zabudla som,aj ja mám jednu na spánku,pri vlasoch
tak ja som netierala cely cas s tea tree olejom,maly sa vobec neskrabal...tekuty puder sa vraj uz nepouziva ale nase mamy ho pouzivali...este vraj pomahaju fenistil kvapky tak neviem 😉
tanja ak su tie jamocky tak to mu ostane na veky vecne 😉