Ahojte, poprosím o radu. Môžem maličkému natrieť trochu jazvečej masti keď má strašný kašeľ? Máme ju priamo od poľovníka. Berie aj lieky predpísané od lekárky ale ten kašeľ je ozaj hrozný. Spýtala by som sa aj lekárky, ale keďže je víkend je to nereálne. Ďakujem za každú radu.
Len najprv by som skúsila na malý kúsok kožičky, či nebude mať nejakú reakciu. A keď nie, tak podľa mňa kľudne 😊
Nedavala by som
Kalciovy sirup len ak je zachripnuty a klasicky ziadne prichute- to uz nie je kalciovy sirup ale sladka voda
Práveže mi v lekárni hovorili že radšej ten vanilkový lebo obyčajný deti nechcú. A našťastie malému chutí.
@zuzanap9 tu nejde o chut, to je najmenej pokial ide o zdravie
Mne vyslovene pediatricka odporucila normalny klasicky nie tie ochutene, ze to nie je vhodne pre deti a je to len ochutena voda ale kazdy podla svojho vlastneho uvazenia
Jasne. Kludne. Ja som tiez davala. Teraz si deti aj same pytaju a natieraju sa. Ked nemam davam aj bravcovu mast. Dr kazala ze kludne aj spredu. Aj zo zadu.
Dokonca dcera jeden cas aj zjedla 🙈 dr ze atipku na lyzicku. Kusok medu a ham.
Ona to veru v pohode. A ten “bordel” vo vnutri co bol v nej tak premastilo….
Ahoj, nášmu tiež nezaberali lieky, skúsila som potom kalciový sirup ale vanilkový a je to omnoho lepšie. Skúste aj vy. No a ja by som tú masť asi aj vyskúšala,